Bekijk meer reizen naar Amerika

Vakantie met kinderen naar Amerika

Amerika is een populaire bestemming voor een vakantie met kinderen. Het land zit boordevol bezienswaardigheden die voor jou en je kinderen interessant zijn. Of je nou houdt van de prachtige steden of de adembenemende natuur van Amerika. Of je nou voor West-Amerika met kinderen gaat, of toch voor Oost-Amerika met kinderen. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een camperrondreis Amerika. Kortom, voor een onbezorgde vakantie ga je naar Amerika!

Ontdek de hoogtepunten van West-Amerika

Zie tijdens je vakantie de mooiste natuurspektakels en de indrukwekkende steden van het westen. Ga bijvoorbeeld eens met je kinderen de stad Las Vegas verkennen. In deze lichtstad kijk je je ogen uit. Hier zie je de skyline van New York, de piramides van Egypte en de steden Parijs en Venetië in het klein nagebouwd. Wat je beslist niet mag vergeten, is een bezoekje aan de Grand Canyon. Je kinderen zullen versteld staan van de diepe ravijnen en de brede kloven….

Ontdek de hoogtepunten van Oost-Amerika

Met kinderen naar Amerika? Het oosten van Amerika doet niet onder voor West-Amerika. Ook hier zie je de prachtige hoogtepunten waar Amerika bekend om staat. Denk bijvoorbeeld aan de metropool New York. Ga hier met het hele gezin genieten van het prachtige uitzicht op het Empire State Building. Een indrukwekkende bezienswaardigheid in het oosten is de Niagara Falls. Je kunt hier plaats nemen op het bootje de Maid of the Mist en zie de watervallen van dichtbij…

Zandkastelen bouwen op de stranden van Amerika

Om bij te komen van de vele indrukken die je hebt opgedaan, ga je relaxen op het strand. De mooiste stranden van Amerika vind je in Miami en Florida. De Sunshine state staat bekend om de heerlijke temperaturen en de prachtige stranden. Terwijl jij geniet van het zonnetje, vermaken jouw kinderen zich met het maken van zandkastelen!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Amerika?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.