Bekijk meer reizen naar Amerika

Autorondreis Amerika

Wil je de mooiste plekken van Amerika ontdekken? Maak dan een autorondreis Amerika! Met onze fly-drive reizen leer je het land pas echt kennen. Het grote voordeel van een autoreis? Dat je in je eigen tempo het land doorkruist. Heb je ergens een mooi plekje gevonden, dan kun je hier net zo lang blijven als je wilt. Of je nou voor een autorondreis West-Amerika of een autorondreis Oost-Amerika gaat: je zit niet vast aan een schema en kunt gaan en staan waar je wilt! Liever volledig georganiseerd op reis? Natuurlijk kun je ook een groepsreis Amerika boeken!

Amerika autorondreis: van oost naar west

Eén van de mogelijkheden voor een autorondreis Amerika is een tocht van oost naar west. Je volgt de beroemde Route 66 van New York naar Los Angeles. Onderweg kun je indrukwekkende steden als Las Vegas, Chicago, Detroit en Washington bezoeken. Het bezoeken van de grote metropolen kun je afwisselen door de befaamde natuurgebieden. Denk bijvoorbeeld aan de duizelingwekkende Grand Canyon of het populaire Yosemite National Park. Of maak eens een klein uitstapje naar Canada om de Niagara Falls te bewonderen!

Autorondreis met kinderen

Met kinderen naar Amerika? Dan is een autorondreis de ideale manier om het land te ontdekken. Op deze manier geniet je samen met het hele gezin van de vakantie. Tijdens je reis kom je langs allerlei mooie plekken waar je even kunt stoppen. Even uitpuffen op het strand? Dan zit je in Miami en Californië goed. De kinderen bouwen zandkastelen, terwijl jij geniet van het zonnetje. En een autorondreis door Amerika kan natuurlijk helemaal niet meer stuk wanneer je een bezoekje brengt aan Walt Disney World!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Amerika?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.