Onze reistip:
Een 15-daagse vakantie naar West-Amerika boek je al vanaf €684 p.p.

Altijd al door Amerika willen reizen? Beleef je eigen ‘american dream’: maak een rondreis door West-Amerika! Bijvoorbeeld langs steden als San Francisco en Los Angeles. Of indrukwekkende parken als Yosemite, Grand Canyon of Zion. Kies jij voor een roadtrip met de auto, of ga je liever voor het comfort van een camperreis in West-Amerika? 

Vraag reisadvies op maat aan!


Bekijk meer reizen naar Amerika

Autorondreis West-Amerika

Met de auto kun je zelf bepalen hoe je rijdt, hoe lang je erover doet en waar je even wilt stoppen om van het geweldige landschap te genieten. En in West-Amerika zul je dit vaak genoeg willen doen! Van de groene bossen van Yosemite National Park tot de rode rotsen van de Grand Canyon en Bryce Canyon: je kijkt je je ogen uit. Wat je niet mag missen in Amerika is natuurlijk Route 66. Deze wereldberoemde route van West- naar Oost-Amerika moét je, al is het deels, gedaan hebben. Ga bijvoorbeeld langs steden als San Francisco en Los Angeles. Met een autorondreis heb je alle vrijheid en maak je jouw eigen ‘american dream’ compleet! Ook camperrondreizen worden steeds populairder en dat is niet zomaar. Met dit typisch Amerikaanse vervoersmiddel ben je er helemaal klaar voor om West-Amerika te ontdekken. Het is iets luxer en je hebt je verblijf gewoon bij je. Ga voor hét authentieke Amerika-gevoel!

Bryce Canyon en Death Valley

De bijzondere rotsformaties van de Bryce Canyon zorgen in combinatie met het zonlicht voor een mysterieus landschap. Hier kun je ook heel mooi wandelen of een tocht met muilezels maken. Death Valley National Park heeft naast een imposante canyon, ook zoutvlakten, zandduinen en bergen. Deze heetste, droogste en laagste plek van Amerika vormt een surreëel decor. Vergeet alleen niet om genoeg water mee te nemen! En dit was nog maar een kleine greep uit de hotpots. Want wat dacht je van de duizelingwekkende Grand Canyon? Of de kletterende watervallen in het Yosemite National Park? Wil je liever een georganiseerde reis maken met alles erop en eraan? Doe dan een groepsreis West-Amerika! Met een groepsreis is alles voor je geregeld en zie je alles wat je wilde zien. En nog een mooi voordeel: je ontmoet allemaal nieuwe mensen om je ervaringen mee te delen.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Amerika?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.