Bekijk meer reizen naar Amerika

Alle vrijheid met een camperrondreis door Amerika!

Wil je op vakantie naar Amerika? De Verenigde Staten bestaat uit vijftig staten en elke staat heeft zijn bezienswaardigheden en eigen sfeer. Om de mooiste plekjes van Amerika te ontdekken, kun je het beste rondreizen. Een uitstekend vervoersmiddel tijdens jouw reis is de camper. Op deze manier kun je zelf beslissen waar en hoe lang je ergens verblijft.

De ideale manier om het land te verkennen!

Reizen per camper heeft veel voordelen. Je stelt je eigen reisroute samen en met je accommodatie bij de hand, is het aan jou wanneer je doorreist naar de volgende bestemming. Zo kun je Amerika helemaal doorkruisen of juist een deel van het land. Tijdens je camperrondreis maak je kennis met de prachtige natuur, bruisende steden en vele bezienswaardigheden. Kortom, een camperrondreis Amerika is de perfecte manier om het land te leren kennen!

Camperrondreis Amerika: de natuur in

De landschappen in de Verenigde Staten zijn zeer divers. Voor fenomenale uitzichten reis je natuurlijk naar de Grand Canyon. Of bezoek het bekende Yosemite National Park met watervallen, woeste rivieren en prachtige mammoetbomen. Zoek naar rust in de Rocky Mountains of bezichtig het spectaculaire Rushmore. Een ander gebied dat je eigenlijk niet mag overslaan, is het Yellowstone National Park. Hier vind je meren, canyons, borrelende modderpoelen en geisers. Bovendien kun je hier dieren spotten als elanden, beren en wolven.

Beleef de ‘American Dream’

Beleef de ‘American Dream’ tijdens je camperrondreis Amerika. Geniet van de zon op het strand in Californië of van de vele Nationale Parken die je in Amerika kunt vinden. Kortom, je zult je geen moment vervelen!

Een camperrondreis door Amerika boek je natuurlijk bij een AmerikaXpert

Wij helpen je graag om een camperrondreis door Amerika te vinden die écht bij je past. Onze AmerikaXperts weten alles van de mooiste routes en bestemmingen. Wil je meer weten over een camperrondreis door Amerika? Maak dan eens een afspraak bij jouw reisbureau of stel je vragen direct online. Geïnspireerd door onze camperrondreizen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat onze AmerikaXperts een onvergetelijke camperrondreis op maat voor je samenstellen.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Amerika?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.