Bekijk meer reizen naar Amerika

Groepsreis Amerika

Ontdek alle hoogtepunten tijdens een gezamenlijke reis. Van natuurgebieden als de Grand Canyon en Yosemite tot de metropolen New York en Las Vegas. Kies uit één van de vele groepsreizen voor een vakantie om nooit te vergeten! Of je nou voor een groepsreis West-Amerika of een groepsreis Amerika-Oost gaat. Natuurlijk hebben wij ook een breed aanbod voor een individuele autorondreis Amerika!

De nationale parken

Natuurliefhebbers in je groep? Dan ga je bijvoorbeeld naar de Grand Canyon. Deze kloof is erg indrukwekkend om te zien, om nog maar niet te spreken van de uitzichten die je daar hebt. Of bezoek tijdens één van onze groepsreizen het Yosemite National Park waar je samen geniet van de woeste canyons, de watervallen en de gigantische bomen. Natuurlijk kent Amerika nog veel meer nationale parken, zoals het Yellowstone National Park of de Everglades in Florida. In de parken kun je met een groepsreis Amerika tal van dieren tegenkomen. Denk bijvoorbeeld aan wolven, coyotes of beren….

Ontdek de bruisende steden!

Stadsmens? Er zijn tal van groepsreizen die je langs de mooiste steden van Amerika leiden. Bekijk bijvoorbeeld het Vrijheidsbeeld van New York of laat je overdonderen door de imponerende skyline van Manhattan. Of stap eens een nachtclub in, bijvoorbeeld in Los Angeles en laat je verdonderen! In deze stad kun je overigens ook luxe huizen en beroemdheden spotten. Of waag een gokje in Las Vegas en bekijk één van de vele shows. Ook erg leuk: het NASA spacecenter in Texas. Genoeg te ontdekken tijdens je groepsreis Amerika!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Amerika?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.