Ontdek alle hoogtepunten van West-Amerika tijdens een groepsreis. Samen met je reisgenoten doe je de meest fascinerende hotspots aan. Van natuurgebieden als de Grand Canyon en Yosemite National park tot de metropolen Los Angeles of Las Vegas. 


Bekijk meer reizen naar Amerika

Groepsreis West-Amerika

Ontdek alle hoogtepunten van West-Amerika tijdens een groepsreis. Samen met je reisgenoten doe je de meest fascinerende hotspots aan. Van natuurgebieden als de Grand Canyon en Yosemite National park tot de metropolen Los Angeles of Las Vegas. Kies uit één van de vele groepsreizen voor een vakantie om nooit te vergeten! Natuurlijk kun je ook voor een groepsreis Amerika-Oost kiezen. Liever individueel op pad? Dan is een autorondreis Amerika misschien wel iets voor jou!

Alles geregeld met een groepsreis

Wilde je Amerika altijd al eens ontdekken tijdens een rondreis? Maar wil je liever geen auto of camper huren? Dan is een georganiseerde rondreis in groepsverband echt iets voor jou. Je doet de meest indrukwekkende ervaringen op én deelt dit gelijk met je reisgenoten. Onze groepsreizen worden uitgebreid beschreven en de hotelovernachtingen en begeleiding is van tevoren geregeld. Het enige wat je tijdens je groepsreis door West-Amerika moet doen: genieten. Alles is geregeld!

Van duizelingwekkende canyons tot fascinerende steden

West-Amerika kent een grote verzameling van fascinerende steden. Denk bijvoorbeeld aan Los Angelos met het bekende district Hollywood, ‘entertainmenthoofdstad’ Las Vegas of San Francisco met de in het oog springende Golden Gate Bridge. Trek je tijdens je groepsreis West-Amerika liever door de natuur? Vergaap je dan aan de duizelingwekkende diepte van de Grand Canyon of trek de zinderende hitte van Death Valley in. Ook het mysterieuze landschap van Bryce Canyon en de kletterende watervallen van Yosemite National Park zijn de moeite waard. Welke hotspots moet jouw mooiste groepsreis zeker aandoen?

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Amerika?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.