Sandra

“Florida is heel afwisselend en heeft een prachtige natuur!”

Reiservaring geplaatst op 27-10-2015

“De afwisseling tussen pretparken, rustige stranden, mooie natuur en drukke steden maakt Florida een hele leuke bestemming. ReisXperts heeft onze vluchten, accommodaties en huurauto’s geboekt. Vooraf hebben we een goed advies gekregen over welke plaatsen we moesten bezoeken en hoe lang we er moesten verblijven. De aangeboden reis sloot goed aan bij onze wensen!”

Mirjam Barkmeijer

“Deze reis was een prachtervaring: USA is indrukwekkend en afwisselend!”

Reiservaring geplaatst op 2-10-2015

“We zijn onze reis begonnen met 4 dagen in New York. Hoogtepunten daar zijn Alcatraz, 9/11 Memorial en Rockefeller Center. Times Square is geweldig om rond te hangen, erg leuk om door Central Park te fietsen en het uitzicht vanaf Liberty Island op de Skyline van New York is zo indrukwekkend! Daarna zijn we doorgevlogen naar Las Vegas en hebben we onze huurauto opgehaald. Deze stad is het leukst om te zien in de avond. In de omgeving is Arches is een heel mooi natuurpark om in te wandelen en Bryce Canyon spande voor ons de kroon voor wat betreft de bijzondere natuur.Toen zijn we naar San Fransisco gereden. In San Francisco kun je het beste zelf rijden om alle bezienswaardigheden te zien, omdat de georganiseerde tours er alleen maar langs rijden. Van San Francisco richting Los Angeles kom je over de 17-miles Drive. Dit is een adembenemende mooie route met o.a. de bekende Lone Cypress. Op deze route blijf je fotograferen! Op Rodeo Drive in LA kun je genieten van de luxe van de winkels, de auto’s en de mensen. De laatste stad van onze reis was San Diego. Dit vinden wij de mooiste van de grote steden. We zijn een hele dag in Sea World geweest en dat heb je ook wel nodig om van alle leuke attracties en shows te kunnen genieten. Wij kijken terug op een fantastische reis, eentje om nooit meer te vergeten! ReisXpert Emmy heeft haar best gedaan om onze wensen te vertalen naar een prachtige reis en dat is haar uitstekend gelukt!”

Ingrid van Dijk

“Deze rondreis heeft alleen maar hoogtepunten! ”

Reiservaring geplaatst op 29-9-2015

“De naam van de rondreis ‘Best van de West’ zegt het precies. Genieten van de prachtige kleuren in de Grand Canyon en Death Valley, de geweldige kustlijn van Californië en de steden Los Angeles, San Francisco en Las Vegas met ieder hun eigen dynamiek. In 2 weken hebben we alle hoogtepunten gezien; van prachtige parken tot geweldige steden. Ik heb mijn ogen uitgekeken, iedere dag was weer een unieke ervaring. Ik kan alleen maar aanraden om, als je de tijd hebt, langer naar Amerika te gaan! ”