Deze reis is inclusief:

 • Vliegreis
 • Verblijf in toeristen-/middenklasse hotels
 • Treinreizen inclusief reserveringskosten
 • Hop-on-Hop-off busticket
 • Informatiepakket

Highlights van deze reis:

 • Comfortabel per trein reizen
 • New York
 • Washington D.C.
 • Philadelphia
 • Verlenging Boston mogelijk
 • Stadstours

Bekijk hier de Reisdetails

Deze reis combineert een aantal van de meest indrukwekkende steden van de USA tot een zeer bijzondere reis. Tussendoor reis je comfortabel per trein, zodat je ontspannen in elke stad aankomt en optimaal kunt genieten.

Dag 1 en 2: Amsterdam – Washington D.C.
Na aankomst in Washington D.C. ga je op eigen gelegenheid naar je hotel, waar je twee nachten verblijft. De volgende dag begint met een Hop-on Hop-off bustour door Washington D.C.. Tijdens deze bustour kun je zelf beslissen bij welke bezienswaardigheid je uitstapt en hoe lang je daar wenst te blijven. Onderweg passeer je het Lincoln Memorial, Washington Monument, het indrukwekkende Holocaust Museum en de Arlington Cemetery, waar het graf van de Kennedy’s met een eeuwige waakvlam zich bevindt. Ook een bezoek aan het Witte Huis en het Capitool mag niet ontbreken. Voor de musea-liefhebber is het Smithsonian Institution een uitgelezen kans, alle musea zijn gratis toegankelijk en je kunt je hier met gemak een dag vermaken.

Dag 3 en 4: Washington D.C. – Philadelphia
Vanmorgen kun je nog genieten van deze cosmopolitische stad om vervolgens op eigen gelegenheid naar het treinstation te gaan. Je reist met de trein in minder dan twee uur naar Philadelphia. Na aankomst ga je op eigen gelegenheid naar je hotel, waar je twee nachten verblijft. Deze ‘geboorteplaats van de USA’ is zeker een bezoek waard. De beste manier om alle bezienswaardigheden te bekijken is te voet. De meeste bezienswaardigheden vind je binnen de acht kilometer tussen de rivieren Delaware en Schuylkill. Mis daarbij niet een bezoek aan de Independence Hall, de Liberty Bell en het steegje Elfreth’s Alley met de langst bewoonde huizen in Amerika. Het Museum of Art waar de beroemde film ‘Rocky’ werd opgenomen is zeker een ‘must’ voor de kunstliefhebbers.

Dag 5: Philadelphia – New York
Voordat je vertrekt naar het treinstation kun je nog inkopen doen bij de oudste boerenmarkt van Amerika: Reading Terminal Market. Je vertrekt rond de middag per trein naar New York, ook wel The Big Apple genoemd. Ook dit traject reis je in minder dan twee uur. Na aankomst ga je op eigen gelegenheid naar je hotel, waar je drie nachten verblijft. Eenmaal in New York kom je ogen en oren te kort om alles in je op te nemen! Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan een Broadway musical of een spectaculaire helikoptervlucht boven de Hudson River.

Dag 6 en 7: New York
Vanmorgen kun je beginnen met de Hop-on Hop-off bustour die inbegrepen is. De pas is geldig voor twee aaneengesloten dagen en met circa veertig stops heb je voldoende tijd om Manhattan te ontdekken. Onderweg zul je alle ‘highlights’ van New York tegenkomen, zoals het Empire State Building, Times Square, Wall Street en Rockefeller Center. Vergeet niet een bezoek te brengen aan Central Park en beleef de rust van dit prachtige park in deze drukke wereldstad.

Dag 8: New York – Amsterdam
’s Ochtends heb je nog de tijd om te gaan winkelen in het wereldberoemde warenhuis Macy’s. Vervolgens ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven en vlieg je terug naar Amsterdam.

Dag 9: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.

Tip! Verlenging rondreis met Boston.
Indien je je rondreis wilt verlengen met een 3-daags verblijf naar Boston, dan ziet je arrangement er als volgt uit:

Dag 8 en 9: New York – Boston
Je laat New York achter je en reist per trein door het mooie New England in circa vier uur naar het gemoedelijke Boston. Breng zeker een bezoek aan Faneuil Hall Marketplace en ga op zoek naar walvissen tijdens een whale-watching excursie. Wandel ’s avonds over de Freedom Trail of maak een stadsritje met de Old Town Trolley. Je verblijft twee nachten in Boston.

Dag 10: Boston – Amsterdam
Vandaag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven en vlieg je terug naar Amsterdam.

Dag 11: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.

Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

 • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
 • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
 • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs