Deze reis is inclusief:

 • Retourvlucht Amsterdam – Miami
 • Verblijf in toeristen-/middenklasse hotels
 • Routebeschrijving

Highlights van deze reis:

 • Miami
 • Orlando
 • Kennedy Space Center
 • St Augustine
 • Florida Keys
 • Everglades

Bekijk hier de Reisdetails

Miami – Marathon (190 km)
Over 42 bruggen rijd je naar Marathon, een van de Florida Keys.
Marathon – Key West – Marathon 
Key West, het meest zuidelijke punt van de Verenigde Staten, bevindt zich op ca. één uur rij-afstand van je overnachtingsadres. Geniet van de sfeervolle straatjes waar de tijd stil lijkt te staan. Je kunt het huis van Ernest Hemingway bezoeken of een stadstour maken met de plaatselijke Conch Train. Neem ’s middags plaats op een van de terrasjes aan Mallory Square en geniet van lokale artiesten of maak een romantische sunset cruise aan boord van een catamaran.
Marathon – Everglades – Sarasota (600 km)
De ‘Overseas Highway’ brengt je weer op het vasteland. Je vertrekt vervolgens naar de Everglades, waar je optioneel het Miccosukee Indian Village kunt bezoeken en tijdens een tocht met een propellerboot kunt genieten van de bijzondere natuur. Everglades National Park is de grootste subtropische wildernis van de Verenigde Staten. Het is de habitat van zeldzame en bedreigde diersoorten zoals de Amerikaanse alligator en de Floridapanter. Het park omvat ook een deel van Florida Bay en een deel van het ‘Ten Thousand Islands’ eilandengebied. Eindbestemming is Sarasota waar je kunt genieten van het mooie strand aan de Golf van Mexico of een bezoek kunt brengen aan Historic Spanish Point. Bezoek St. Armand’s Circle met haar vele gezellige restaurants en elegante boetieks. 
Sarasota – Tarpon Springs – Homosassa Springs – Orlando (389 km)
Je leert ‘het andere Florida’ kennen met een bezoek aan Tarpon Springs, een typisch Grieks sponsvissers dorpje. Aansluitend zie je wederom een ander gezicht van Florida wanneer je stopt in Homosassa Springs State Park, met haar natuurlijke waterbronnen en grote verscheidenheid aan wilde dieren. Je eindigt in Orlando waar je optioneel kunt kiezen uit vele excursies of attractieparken
Orlando of Orlando – St. Augustine – Daytona Beach – Orlando (340 km)
Je kunt een bezoek brengen aan St. Augustine, het oudste stadje van Amerika waar je onder andere het interessante Castillo de San Marco vindt, en aan Daytona Beach. Je kunt er ook voor kiezen de dag in Orlando door te brengen en te genieten in de pretparken. Je kunt een bezoek brengen aan Disney’s Animal Kingdom, het welbekende Magic Kingdom of Epcot waar je de wereld van morgen kunt zien. Ook kun je een kijkje achter de schermen van de film nemen in Universal Studios. Tenslotte is er de keus om een bezoek aan SeaWorld te brengen, waar je getuige bent van verschillende spectaculaire shows.

Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

 • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
 • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
 • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs