Bekijk nog meer reizen naar Amerika

Rondreis Amerika: onze onbegrensde mogelijkheden

Op het gebied van rondreizen buiten Europa is Amerika de nummer één van onze klanten. Het land is gigantisch groot, waardoor een huurauto of camper onmisbaar is als je zelf meerdere gebieden en/of steden wilt bezoeken. Tijdens een autorondreis door Amerika of een camperrondreis door Amerika zul je ontdekken dat de wegen uitstekend onderhouden en voor Nederlandse begrippen (buiten de steden) erg rustig zijn. En dan ligt de benzineprijs óók nog eens een stuk lager dan in Europa …

Tips voor jouw rondreis door Amerika

De Verenigde staten zijn reusachtig: er zit 4500 kilometer tussen New York en Los Angeles en je doorkruist 5 tijdzones als je van New York naar Alaska vliegt. In één vakantie kun je dus maar een klein deel van Amerika ontdekken. Wij zetten drie geliefde gebieden op een rij voor je:

1. West-USA

Het westen van de Verenigde Staten is het populairste deel voor een rondreis door Amerika. In California kun je bijvoorbeeld meerdere nationale parken zoals Death Valley en Yosemite combineren met de steden San Francisco en Los Angeles. Bekijk onze autorondreizen door West-USA om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

2. Florida 

Ook Florida is een geliefde bestemming. Combineer strand en sightseeing tijdens een zonvakantie in Florida of vraag ons een rondreis op maat samen te stellen. De ‘Sunshine State’ heeft heerlijke zandstranden waar de zon het hele jaar schijnt, de beroemdste pretparken ter wereld (zoals Disney World, SeaWorld Orlando en Univeral Orlando) én het subtropische Everglades National Park, waar je o.a. krokodillen en zeekoeien kunt spotten.

3. Oregon

Wie is de Mol 2017 speelde zich af in het uiterste noordwesten van Amerika: Oregon. Het is een staat met veel variatie: vulkaangebieden met maanlandschappen, bossen met kristalheldere meren en een prachtige kustlijn. Portland, de grootste en meest vrijzinnige stad van Oregon, is een avontuur op zich. Je kunt Oregon trouwens prima met Californië en Nevada combineren: kijk maar eens naar onze rondreizen door Oregon.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Amerika?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.