Bekijk meer reizen naar Amerika

West-Amerika

West-Amerika heeft het beste van twee werelden. Uitzinnige steden en fascinerende natuur. Las Vegas, Los Angelos en San Francisco … je zal het maar in één reis mee mogen maken. De dieprode rotsen van de canyon zijn adembenemend en de nationale parken zijn beestachtig mooi. In de wateren langs de kust zwemmen orka’s, op het vaste land leven grizzlyberen. Bekijk de mogelijkheden voor een rondreis met de auto of camper. Wil je de drie steden in één reis meemaken? Dat kan met onze 14-daagse rondreis Golden California!

De natuur van West-Amerika

Het westen van de Verenigde Staten is het populairste deel voor een rondreis door Amerika, en dat is niet voor niets. De westkant van Amerika is de miss-world van de natuurparken. Sommige uitgestrekte landschappen lijken regelrecht uit een Cowboys- en indianenfilm te komen. Reiskompas.nl zette al eens de 10 mooiste uitzichten in West-Amerika op een rijtje. De bossen zijn adembenemend, hier vind je de grootste bomen ter wereld! De vele uitkijkpunten zijn niet altijd gemakkelijk te bereiken, maar eenmaal boven is het uitzicht de klim méér dan waard. In de natuur van West-Amerika spot je het meest spectaculaire wildlife. Ooit naar de zalmetende beren gekeken op National Geografic? Ook wolven en herten leven in de natuurparken, al moet je wat geluk hebben om ze te zien. Onze tip om de beste natuur te zien? Bekijk de camper-rondreis California Dreamin’ Campertour.

De wereldberoemde steden van West-Amerika

Las Vegas

Over wereldberoemd gesproken; Las Vegas is toch wel een van de bekendste steden wereldwijd. De Casino’s van de entertainment hoofdstad van Amerika trekken jaarlijks een enorme stroom bezoekers. Maar ook de grootste DJ’s, showbizz en concerten hebben hun aandeel in de immense populariteit van Las Vegas.

Los Angeles

Life’s a beach! Het leven in LA is goed. Het zomerse klimaat, de surfers in de branding en de mensen die over de boulevard skeeleren. Natuurlijk mag je Hollywood niet overslaan en met Beverly Hills, Venice Beach en Malibo heb je nog veel meer te ontdekken. LA zien? Bekijk onze autorondreis Highlights of the West.

San Francisco 

De heuvels en bruggen van San Francisco maken deze stad tot een van de mooiste ter wereld. Over de Golden Gate Bridge rijden is een ervaring op zich. Bezoek de Coit Tower voor een prachtig uitzicht over de stad. Een bezoek aan de voormalige gevangenis Alcatraz is zeer bijzonder. Onder meer Al Capone zat hier zo’n vier jaar gevangen. Wil jij (o.a.) San Francisco ontdekken? Bekijk onze reis The American Dream.

West-Amerika ligt aan je voeten. Je volgende reiservaring is een nog ongeschreven pagina en het mooie is: jij mag ‘m helemaal zelf invullen. Zorg voor de juiste inspiratie, tips en natuurlijk; de beste prijs. Wij hebben vier reizen naar West-Amerika voor je geselecteerd. Doe er je voordeel mee en … Let the voorpret begin!

Tip: lees ons blog over de tofste San Francisco-bezienswaardigheden!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Amerika?

Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.