Onze reistip:
Een 21-daagse combinatierondreis naar Argentinië, Chili en Brazilië boek je al vanaf €3899 p.p.

Wil je het mooiste van Argentinië zien, maar je rondreis ook verrijken met de buurlanden? Maak dan een mooie combinatiereis. Zo leer Zuid-Amerika pas echt goed kennen… Natuurlijk hebben we nog veel meer Argentinië reizen: van groepsreizen Argentinië tot autorondreizen Argentinië!

Vraag reisadvies op maat aan!


Bekijk meer reizen naar Argentinië

  

Combinatierondreis Argentinië

Wil je je niet beperken tot één land, maar juist meer van Zuid-Amerika zien? Maak dan een combinatierondreis met Argentinië! Op deze manier zie je de hoogtepunten van verschillende omliggende landen. Bezoek het buurland Chili en het prachtige Patagonië met een groepsreis naar Argentinië of ontdek Brazilië, Peru en Bolivia. Maak je liever een individuele rondreis Argentinië? Laat je adviseren door onze Argentinië-Xperts!

Van vuur tot ijs in Chili

Chili is een contrastrijk land. Bezoek je dit land tijdens een combinatierondreis Argentinië? Dan kun je je onder andere opmaken voor woestijnlandschappen, besneeuwde bergtoppen, vulkanen en gletsjers. Naast de waanzinnige natuur, is het mysterieuze Paaseiland ook een aanrader. Hier zie je de reusachtige koppen van steen. Daarnaast ligt hier een heerlijk, wit strand!

Proef de samba in Brazilië

Maak je combinatierondreis compleet met het grootste land van Zuid-Amerika: Brazilië! Ontdek de bruisende wereldstad Rio de Janeiro waar het leven 24 uur per dag door gaat. Of breng een bezoekje aan het wereldberoemde Christusbeeld, ‘Christ the Redeemer’. Daarnaast is een foto van de Sugar Loaf, de berg in de vorm van een suikerbrood, ook zeker een musthave. Tot slot kun je lekker bijkomen op één van de vele stranden. Is een combinatierondreis Argentinië iets voor jou?

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Argentinië, Brazilië en Chili?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.