Geniet van ongekende vrijheid met een fly drive Argentinië! Het land staat bekend om de grote steden, de vele bezienswaardigheden en de vriendelijke bevolking. Reis in je eigen tempo door het land door en stop onderweg waar je maar wilt!

Vraag reisadvies op maat aan!

Fly drive Argentinië: zelf bepalen waar je stopt

Wat is er nu heerlijker dan een autorondreis door Argentinië? Na je vlucht haal je je huurauto op en….. je avontuur kan beginnen! Je hebt genoeg tijd om alle highlights van Argentinië te zien. Een groot voordeel van een fly drive is dat je helemaal op eigen tempo reist en zelf bepaalt wat je ziet en hoe lang je ergens blijft. Natuurlijk kun je ook met georganiseerde groepsreizen of individuele rondreizen Argentinië doorkruisen!

Ontdek de prachtige Argentijnse natuur

Wanneer je door Argentinië rijdt, merk je al snel dat het land barst van de waanzinnige natuurgebieden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Los Glaciares en zie de indrukwekkende Perito Moreno en de Upsala gletsjers. Maak een indrukwekkend schouwspel mee wanneer de enorme ijsblokken naar beneden denderen… Daarnaast is het schiereiland Peninsula Valdes zeker de moeite waard. Hier heb je een grote kans om walvissen te spotten! Lees highlights Argentinië voor meer aanraders voor jouw rondreis naar Argentinië!

De indrukwekkende Iguaçu watervallen: niet te missen!

Dit natuurwonder mag je absoluut niet missen tijdens je fly drive Argentinië. Een lange rij watervallen stort zich met een oorverdovend lawaai in de Iguazu rivier. Maak verschillende wandeltochten naar mooie uitkijkpunten of bekijk de watervallen van wel heel dichtbij met een boottocht. Zie de ‘Duivelskeel’, het hart van de waterval, en ervaar hoeveel water er naar beneden stort!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Argentinië?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.