Staat naar Argentinië reizen op je lijstje? Maak een groepsrondreis en geniet samen met je reisgezelschap van de hoogtepunten van dit Zuid-Amerikaanse land! Maak kennis met het prachtige Patagonië, de stad Buenos Aires en vele andere highlights van Argentinië

Vraag reisadvies op maat aan!


Bekijk meer reizen naar Argentinië

  

Groepsreizen Argentinië 

Dit bijzondere land in Zuid-Amerika is het land bij uitstek voor een rondreis. De natuur, maar ook zeker de cultuur, laten een diepe indruk bij je achter. Een groepsreis is de ideale manier om het land goed te leren kennen. Samen reis je langs de mooiste plekjes van Argentinië. Alles is geregeld: van het vervoer tot de overnachtingen. Jij hoeft alleen nog maar te genieten! We hebben ook individuele rondreizen naar Argentinië voor als je er liever zelf op uit wilt!

Hoogtepunten in Argentinië

Eén van de hoogtepunten van elke reis door Argentinië is een bezoek aan de hoofdstad Buenos Aires, bakermat van de tango en het Parijs van Zuid-Amerika. In het zuiden van Argentinië maakt vooral de natuur veel indruk. Of bezoek het schiereiland Valdes, de leefwereld van pinguïns, zeeolifanten en walvissen. Andere hoogtepunten tijdens groepsreizen naar Argentinië: de indrukwekkende Perito Moreno gletsjer en de meest zuidelijk gelegen stad ter wereld, Ushuaia op Vuurland!

Hoogtepunten van het noorden

Maak kennis met de spectaculaire natuur van het noorden! Dit gebied kenmerkt zich door de eeuwenoude Spaanse tradities en Indiaanse culturen. Bezoek de authentieke kleine dorpjes en proef van de eigentijdse sfeer. Vooral de plaats Salta is nog erg authentiek, met sfeervolle pleintjes en restaurantjes. Ook kun je hier de bijzondere, gekleurde rotsformaties en ravijnen bewonderen… Ontdek meer highlights van Argentinië en laat je inspireren door de mooiste plekjes van dit Zuid-Amerikaanse land!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Argentinië?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.