Naar Argentinië reizen in alle vrijheid? Kies dan voor een individuele reis en bezichtig het ‘land van de tango’ op eigen tempo! Van de indrukwekkende Iguaçu watervallen tot het wereldse Buenos Aires. Tijdens een autorondreis Argentinië heb je zelf de regie in handen!

Vraag reisadvies op maat aan!


Bekijk meer reizen naar Argentinië

  

Voordelen individuele rondreizen Argentinië

De voordelen van een individuele rondreizen Argentinië? Je doet alles lekker op je eigen tempo! Of je nou voor de indrukwekkende Watervallen van de Iguaçu gaat, of toch liever het elegante Buenos Aires bezoekt en hier door de pittoreske wijkjes slentert. Je hoeft met niemand rekening te houden en bepaalt zelf wát je ziet en hoe lang je ergens blijft. Keuze heb je in ieder geval genoeg. Argentinië wordt niet voor niets ‘het land van de zes continenten’ genoemd. Het land kenmerkt zich door enorme contrasten: van gletsjers tot haarspeldbochten en van de wereldse hoofdstad Buenos Aires tot traditionele indianendorpjes. Ga je liever met gezelschap? Dan zijn groepsreizen naar Argentinië misschien wel wat voor jou!

Argentinië met de auto

Graag individueel op pad met de auto? Met een fly drive Argentinië geniet je van ongekende vrijheid. Je kunt gaan en staat waar je maar wilt en dat maakt je reis lekker afwisselend! Hoewel de wegen in het zuiden iets slechter zijn, kun je in het noorden en midden van Argentinië prima rijden. Af en toe een gat in de weg? Ach, dat maakt de reis wel avontuurlijk! Last van veel verkeer zul je in ieder geval niet hebben: de wegen zijn lang en daardoor heerlijk rustig. Onze ReisXperts stellen je reis helemaal naar jouw wens samen. Lees ook onze tips voor Argentinië voor leuke hotspots!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Argentinië?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.