Deze reis is inclusief:

  • Verblijf met maaltijden volgens beschrijving
  • Transfers
  • Excursies met begeleiding

Highlights van deze reis:

  • Iguazú-watervallen
  • In de jungle
  • Yacutinga Lodge

Bekijk hier de Reisdetails

Verleng je verblijf in Iguazú met een verblijf in de Yacutinga Lodge: een juweeltje diep weggestopt in het regenwoud! Alle excursies worden door natuurgidsen begeleid en zijn inbegrepen, het subtropische klimaat is het gehele jaar aangenaam warm. De Yacutinga Lodge is een romantische plek vol vrolijke kleuren en uitbundig groen, dat tot in de lounges groeit. Een serene plek waar je omringd wordt door toekans, aapjes, vlinders en honderden vogelsoorten. Er zijn 20 kamers, verdeeld over 5 paviljoens in het groen. De kamers zijn ruim, sfeervol en eenvoudig.

Dag 1: Iguazú → Yacutinga Lodge
In het begin van de middag haalt de staf van de lodge je op bij het verzamelpunt in Puerto Iguazú. De transfer naar de lodge duurt 2 uur en leidt eerst langs plantages waar de Argentijnse matethee wordt verbouwd. En dan ben je in het regenwoud. Bij aankomst krijg je informatie over de lodge en de activiteiten. Het regenwoud is hier van het zogenaamde secondary type en de natuurgidsen geven uitleg over het proces van herstel in zo’n bostype. Twee overnachtingen (D).
Dag 2: Yacutinga
Na het ontbijt ga je met de gids kajakken op de San Franciscorivier. Vanaf het water is de beste manier om de galerijopbouw van het bos en de vogels te observeren. Een paar stille, relaxte uren op het water. Na de lunch een siësta, al dan niet aan de rand van het zwembad en dan later op de middag met de gids een junglewandeling: orchideeën, bromelia’s, vlinders, er is veel te zien en de gids laat je kennismaken met de medicinale toepassing van talloze planten. Na het diner kun je nog een nachtwandeling maken (O,L,D).
Dag 3: Yacutinga Lodge → Iguazú
Vrije morgen en dan terug naar Iguazú. Afhankelijk van je eindbestemming verzorgen wij je transfer naar de Argentijnse of Braziliaanse luchthaven (O).

Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

  • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
  • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
  • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs