Rondreis Argentinië

Argentinië heeft veel hoogtepunten en het is daarom het land bij uitstek voor een rondreis, zoals individuele rondreizen of groepsreizen naar Argentinië. Het land is bekend door de tango, de vriendelijke mensen en de grote steden. Eén van de hoogtepunten van een rondreis door Argentinië is Buenos Aires, hét boegbeeld van de tangocultuur en de historie. Maar sla ook de schitterende natuur van het zuiden niet over! Een rondreis door dit veelzijdige land iets voor jou? Laat je alvast inspireren door enkele highlights Argentinië!

Ontdek het noorden

De meeste toeristen kiezen voor de drukke, zuidelijke kant van Argentinië. Om je rondreis door Argentinië compleet te maken, mag je het noorden eigenlijk ook niet overslaan. Dit gedeelte is absoluut een bezoekje waard vanwege de mooie natuur en de koloniale stadjes. Geniet hier van de ongerepte natuur en de rust, want massatoerisme vind je hier niet! Benieuwd naar wat de beste reistijd is? Lees dan onze praktische informatie Argentinië!

Bariloche in Rio Negro

In de provincie Rio Negro in Argentinië ligt de stad Bariloche. Vanuit Bariloche worden veel arrangementen en excursies georganiseerd, zoals een lake crossing naar Chili. Daarnaast staat Bariloche bekend als het skioord van Argentinië. Skiliefhebbers kunnen in Argentinië skiën van half juni tot half oktober. Dus wil je een keer iets anders? Dan is Bariloche misschien wel iets voor jou. Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie, gezellige plaatsjes, dus lees zeker even onze tips voor Argentinië!

Lake Crossing

Deze cruise wordt ook wel de ‘Cruce de Lagos’ genoemd. Het is een uitstekende manier om Argentinië en Chili met elkaar te combineren. Via het Andesgebergte reis je van het ene naar het andere land. De zogenaamde Lake Crossing is een combinatie van een bus- en boottransfer tussen Argentinië en Chili over het Andesgebergte. Ideaal voor mensen die op een actieve manier de landen Argentinië en Chili willen combineren tijdens een rondreis. 

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Argentinië?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

– OF –

Bekijk meer van onze reizen naar Argentinië