Zo’n hele dag cocktails drinken op het strand en duiken tussen de ballon-, egel- en fluitvissen maakt natuurlijk hongerig. Een groep lucky Reisadviseurs van D-reizen en VakantieXperts, die in het voorjaar van 2016 op studiereis naar Aruba gingen, kan hierover meepraten. Zij delen de 5 lekkerste restaurants die zij bezochten tijdens hun vakantie op Aruba met jou.

Ontdek meer Aruba

Papillon

Wanneer je van Franse gerechten met ‘Caribische flair’ houdt, is restaurant Papillon een aanrader! Wat dacht je van zeewolf met papaya? Of eendenborst met passievrucht-chocoladesaus? Papillon ligt bij Palm Beach, aan de Irausquin boulevard 348 A in Oranjestad.

Restaurant Papillon

Passions on the Beach

Dit sfeervolle restaurant is onderdeel van het Amsterdam Manor Resort. In een decor van verlichte fakkels, parelwit zand tussen je tenen en het ruisende golven op de achtergrond smaakt elk gerecht extra lekker. De mooi gedekte tafels met bloemversiering maken het droomplaatje compleet. Ook Passions ligt aan de Irausquin boulevard, op nummer 252.

Restaurant Passions on the Beach

Moomba Beach Bar & Restaurant

Deze tropische strandbar met semi-openluchtrestaurant ligt direct aan het strand van Palm Beach. Eten met een schitterend uitzicht op de azuurblauwe zee dus! Moomba Beach Bar & Restaurant is deels overdekt en deels direct gelegen op het sneeuwwitte zandstrand.

Restaurant Moomba Beach Bar & Restaurant

Tango

Gelegen in de Arawak Gardens, tussen Eagle Beach en Palm Beach, bevindt zich restaurant Tango: thé place to be voor sappige steaks. Alle gerechten worden geserveerd met heerlijke bijgerechten en de Argentijnse Chimichurrisaus. De livemuziek maakt het extra sfeervol!

Restaurant Tango

Zeerovers

Iedere dag varen de vissersboten met verse vis letterlijk tot aan deur van visrestaurant Zeerover. Die visjes worden direct gegrild of gebakken en springen zó je bord op. In geen ander restaurant op Aruba eet je je visje zó vers! Restaurant Zeerovers is fantastisch gelegen, aan een pier in het dorpje Savaneta.

Restaurant Zeerovers

Zelf zin in een trip naar Aruba gekregen?

Laat een ReisXpert een onvergetelijke reis naar Aruba op maat samenstellen. Kom langs of maak een afspraak!

Maak een afspraak!

Commentaar is niet beschikbaar