Australië


Onze reistip:
Een 26-daagse individuele rondreis door Australië boek je al vanaf €4337 p.p.

Australië, het land van de spirituele Aboriginals en de uitgestrekte Outback. Proef van fascinerende natuurfenomenen in Down Under, dompel je onder in de onderwaterwereld van het Great Barrier Reef of spot kangoeroes en wombats in de Australische wildernis. Wij gaan jou helpen om jouw vakantie naar Australië tot in de puntjes te regelen!

Vraag reisadvies op maat aan!


Bekijk meer reizen naar Australië

 

‘De andere kant van de wereld’ staat bij veel reizigers op de bucketlist. Bij jou ook? Australië is, net als de Verenigde Staten, een ultieme bestemming voor een roadtrip per bus, camper, auto of trein. Er zijn woestijnen, tropische oerwouden, bountystranden, wijngebieden, wereldsteden en … zelfs skipistes! Het hele land in één reis zien is bijna niet te doen – of je moet wel heel veel vakantiedagen hebben! Neem een contact met ons op: we kijken graan samen met jou welk gedeelte van Australië het beste past bij jouw reiswensen.

The Ghan: een droom van een treinreis dwars door Australië

The Ghan dankt zijn naam aan de vele geïmporteerde kamelen die vroeger werden gebruikt voor het vervoeren van de verschillende goederen. Tegenwoordig is het de naam voor de trein, die een paar keer per week van Adelaide aan de zuidkust, dwars door het hart van Australië naar Darwin in het noorden rijdt. De luxe trein is voorzien van een restaurant, verschillende type slaaprijtuigen en compartimenten met ruime, verstelbare zitplaatsen. Alleen bij de eerste klas slaaprijtuig, Gold Kangaroo Service, zijn de maaltijden inbegrepen. De tweepersoons cabins hebben overdag drie stoelplaatsen die ’s avonds worden opgemaakt tot twee bedden boven elkaar. Ook zijn ze voorzien van eigen badkamer met een douche, wastafel en toilet.

Bezoek Australië en Nieuw-Zeeland in één reis

De Zuidkust van Australië kun je prima combineren met een bezoek aan Nieuw-Zeeland. Wij bieden diverse (maatwerk-)reizen naar de mooiste bezienswaardigheden van zowel Australië als Nieuw-Zeeland.

Meer tips en inspiratie voor jouw vakantie naar Australië

Op zoek naar een onvergetelijke reis in Australië?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Tips en informatie Australië

Kom alvast in de mood voor Down Under!