Azoren reizen? Met een weekje relaxen op het strand is niets mis, maar ook voor de actieveling heeft de Azoren genoeg te bieden! De schitterende kratermeren, onbewoonde gebieden en bijzondere flora en fauna lenen zich uitstekend voor het maken van eindeloos lange wandelreizen Azoren. Bijvoorbeeld op Terceira of Sao Miguel!


Bekijk meer reizen naar de Azoren

Actieve vakanties Azoren: wandelen

Met een weekje relaxen op het strand is niets mis, maar ook voor de actieveling heeft de Azoren genoeg te bieden! De schitterende kratermeren, onbewoonde gebieden en bijzondere flora en fauna lenen zich uitstekend voor het maken van eindeloos lange wandelreizen Azoren. Bijvoorbeeld op Terceira of Sao Miguel!

Actieve vakanties Azoren? Een wandelreis is misschien wel dé beste manier om de Azoren te leren kennen. Ontdek de eilandengroep te voet en bezoek meerdere eilanden van de archipel. Elk eiland heeft zijn eigen karakter. Op Terceira loop je bijvoorbeeld over de donkere heuvels van ‘Mistéricos Negrios’, terwijl je op Faial langs verschillende beschermde natuurgebieden wandelt.

Welk eiland kies jij?

Je kunt ervoor kiezen om meerdere eilanden te bezoeken tijdens je actieve vakantie, maar een wandelvakantie op één eiland kan natuurlijk ook. Zo kun je in een week tijd het eiland Sâo Miguel leren kennen. Hier maak je onder andere een wandeltocht naar het kratermeer Lagoa do Fogo. Eén van de wandelingen eindigt bij Sanguinho, een plaatsje dat al sinds de jaren zeventig onbewoond is!

Nog niet overtuigd om naar de Azoren op vakantie te gaan?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.