Waarom niet Azoren reizen met de auto? Zo kom je op plekken waar je anders misschien niet zo snel zou komen… De Azoren bestaan uit negen eilanden met elk hun eigen karakter. De eilandgroep behoort tot Portugal en het klimaat is hier het hele jaar door heerlijk!


Bekijk meer reizen naar de Azoren

  

Autorondreizen Azoren: cultuur snuiven

Waarom niet op de Azoren reizen met de auto? Zo kom je op plekken waar je anders misschien niet zo snel zou komen… De Azoren bestaan uit negen eilanden met elk hun eigen karakter. De eilandengroep behoort tot Portugal en het klimaat is hier het hele jaar door heerlijk! De eilanden bieden de mooiste natuur, groene spiegelmeren, geweldige wandelpaden en indrukwekkende oude kerken. Natuurlijk hebben we ook de leukste groepsrondreizen Azoren!

Naast de waanzinnige natuur, bieden de eilanden ook een stuk cultureel erfgoed. Uit de tijd van de eerste bewoners kun je nog altijd een aantal kerken bezichtigen. De zestiende en zeventiende eeuw waren belangrijkere eeuwen voor de Azoren en deze perioden hebben dan ook interessante voorbeelden van volkskunst, militaire en religieuze kunst achtergelaten!

Nog steeds niet overtuigd om een reis naar de Azoren te boeken?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.