Azoren reizen? De vulkanische eilandengroep van Portugal is een walhalla voor liefhebbers van natuur en dieren. Ideaal voor wandelvakanties! De Azoren trekken verschillende vogelsoorten aan en in de oceaan zwemmen dolfijnen en walvissen. Het landschap op de eilanden van de Azoren is veelzijdig.

Bijzondere vakantieadresjes op de Azoren

De vulkanische eilandengroep van Portugal is een walhalla voor liefhebbers van natuur en dieren. Ideaal voor wandelvakanties! De Azoren trekken verschillende vogelsoorten aan en in de oceaan zwemmen dolfijnen en walvissen. Het landschap op de eilanden van de Azoren is veelzijdig. Er zijn kraters, vulkanen, kratermeren, geisers, wijngaarden en inheemse bloemen. Door de afwezigheid van massatoerisme kun je hier ongestoord van je vakantie genieten. Ga jij voor één eiland? Of kies je toch voor eilandhoppen Azoren?

Natuurlijk slaap je op dit vulkanische paradijs niet zomaar in een hotel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een quinta: een traditionele, Portugese wijnboerderij? Wij hebben de mooiste en meest bijzondere accommodaties op de Azoren voor je op een rij gezet!

Zwemmen met dolfijnen en walvissen spotten

Een unieke ervaring tijdens je vakantie Azoren: zwemmen met dolfijnen of walvissen spotten! De Azoren liggen in de Atlantische Oceaan en zijn daardoor een ideale bestemming voor dit soort excursies. Door de aangename, warme golfstroom komen hier het hele jaar door walvissen en dolfijnen voor. Pak je kans en ga voor die unieke ervaring!

Nog steeds niet overtuigd om een reis naar de Azoren te boeken?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

– OF –

Bekijk meer reizen naar de Azoren