Denk je aan Amerika, dan denk je aan groots, veel en massaal. Dit geldt niet alleen voor het dagelijks stadsleven, maar ook voor de wonderschone natuur die het land te bieden heeft. Dit maakt de Verenigde Staten tot een bron van prachtige uitzichten. Wij hebben de mooiste en meest indrukwekkende uitzichten in West-Amerika voor je op een rijtje gezet!

Ontdek meer Amerika

1. Cabrillo National Monument

Het nationale monument en park Cabrillo National Monument ligt in het puntje van San Diego. Vanaf het park heb je een schitterend zicht op de uitgerekte skyline van San Diego in West-Amerika.

Cabrillo National Monument

2. Death Valley

Death Valley is onderdeel van Death Valley National Park en is zeer geliefd onder natuurliefhebbers. Vanaf het Zabriskie Point heb je een goed uitzicht over het golvende en droge duinlandschap. Wil je graag Death Valley National Park bezoeken? Tijdens de rondreis The Great West bezoek je het park en vele andere hoogtepunten in West-Amerika!.

Death Valley

3. Yosemite National Park

In Californië vind je het Yosemite National Park. Dit natuurpark is gevuld met gletsjers, bergen en ruige natuur. Vanaf Glacier Point heb je een prachtig uitzicht over het park en Yosemite Valley. Tijdens de reis Americas Sunny States bezoek je onder andere dit mooie park!

Yosemite National Park

4. Coit Tower

In San Francisco staat in de wijk Telegraph Hill de 64 meter hoge uitkijktoren Coit Tower. De toren staat in het Pioneer Park en biedt toeristen een indrukwekkend uitzicht over San Francisco, een schitterende stad in West-Amerika.

Coit Tower

5. McKenzie Pass

In de staat Oregon ligt de Mckenzie Pass. Deze route loopt door de bergen en brengt je langs bijzondere bergachtige, ruige gebieden, maar ook langs wouden en bossen. Onderweg heb je een perfect uitzicht op de drie bergen van de Three Sisters.

McKenzie Pas

6. North Mountain Park

In Phoenix, Arizona, ligt het North Mountain Park. Hier zijn verschillende wandelroutes naar boven, maar ook met de auto kun je er komen. Boven heb je een uitgebreid uitzicht over de stad Phoenix.

North Mountain Park

7. Griffith Observatory

In Griffith Park staat de sterrenwacht Griffith Observatory, Californië. Je kunt hier gratis naar binnen waar je ook verschillende tentoonstellingen kunt bekijken. Vanaf deze sterrenwacht heb je uitzicht op de skyline van Los Angeles. Tijdens de reis Golden California bezoek je de belangrijkste steden van Californië in West-Amerika: Los Angeles, Las Vegas, San Diego en San Francisco!

Griffith Observatory

8. Mount Hood

In Oregon vind je het hoogste punt van die staat: Mount Hood. Deze stratovulkaan is 3429 meter hoog! Vanaf Jonsrud Viewpoint en Trillium Lake heb je een adembenemend mooi uitzicht op de vulkaan.

Mount Hood

9. Grand Canyon

De ruige, roodbruine rotsen en bergen van de Grand Canyon mogen uiteraard niet ontbreken in dit lijstje. De indrukwekkende, diepe kloof ligt in Arizona en is perfect te bewonderen vanaf de North Rim, Bright Angel Point of Cape Royal. Bekijk de reis Coast to Coast Adventure, tijdens deze 24-daagse rondreis door West-Amerika ga je onder andere naar de Grand Canyon!

Grand Canyon

10. Columbia Center

Meer richting de stedelijke gebieden staat in Seattle, Washington de Sky View Observatory. Dit kantoorgebouw is 285 meter hoog. De 73e verdieping is bestemd voor toeristen als uitzichtpunt. Vooral als het wat donkerder wordt heb je een geweldig uitzicht over de stad!

Columbia Center

Staat West-Amerika nu torenhoog op jouw Bucketlist?

Neem dan zo snel mogelijk contact op met de AmerikaXperts van VakantieXperts! Zij maken graag een persoonlijk reisvoorstel op maat voor jouw vakantie naar Amerika. Kosteloos en vrijblijvend!

Maak een afspraak!