Bekijk meer reizen naar Canada

  

Autorondreizen in Canada is de ideale manier om het land te leren kennen. Een vakantie in Canada staat bij de meeste bezoekers in het teken van waanzinnige natuur en het spotten van wilde dieren als elanden en beren. Maar ook een bezoek aan de bruisende steden mag niet ontbreken tijdens Canada reizen! Liever een camperrondreis Canada of groepsreis Canada? Dat kan natuurlijk ook!

Autorondreizen Canada

Canada is een immens land. De natuurkrachten hebben vrij spel gehad, waardoor er uiteenlopende landschappen te vinden zijn. Je kunt van alles ondernemen, van een rustig dagtochtje tot een stoere outdoor vakantie. De beste manier om Canada te ontdekken is per auto of camper. Je hebt dan toegang tot de afgelegen gebieden waar rust en waanzinnige natuur overheerst. Ook met kids is Canada erg leuk. Ga zwemmen, kanoën of spot wilde dieren als wolven, elanden en beren in de nationale parken!

Verken de verschillende provincies

Van de Maritimes tot aan de Noordelijke Territoria: de natuur in Canada is ronduit overweldigend. De kustprovincies aan de Atlantische Oceaan kenmerken zich door dichtbebosde heuvels, steile kliffen, ijsschotsen en fjordenkusten. De oostelijke provincies hebben veel kosmopolitische architectuur te bieden. Vergeet ook zeker niet de spectaculaire Niagara Falls te bezichtigen en Montreal, Quebec City en Toronto een bezoekje te brengen tijdens je autorondreis! In het westen vind je Vancouver, gelegen tussen steile bergen en de Grote Oceaan. De fraaie nationale parken zijn zeker een bezoek waard. Geniet van de gletsjers, bergmeren en sportmogelijkheden, zoals raften en kanoën en trek ook zeker de wandelschoenen aan!

Ontdek een stukje ongerept Canada

Op zoek naar een stukje ongerept Canada? Bezoek dan de Noordelijke Territoria. Yukon op Canadees grondgebied en Amerikaans Alaska bieden je natuurschoon in overvloed. Bergen, gletsjers, bossen, rivieren, meren, goudzoekersstadjes, rust en weinig mensen. Soms lijkt de tijd hier stil te staan. Je kunt hier heerlijk op autovakantie gaan, maar houd er wel rekening mee dat sommige gebieden moeilijk bereikbaar liggen en dat je over onverharde wegen moet rijden. Je kunt er voor kiezen om een autoreis met excursies onder begeleiding van een gids te maken. In the Yukon, beter bekend als de Yukon Territory, vind je de hoogste berg van Canada, de 5959 meter hoge Mount Logan. In de zomermaanden is het klimaat heerlijk warm maar in de winter kan het in dit gebied -50 graden worden. Ondanks de kou, kun je in de winter hier ook geweldige winteractiviteiten ondernemen. Kortom, je zult genieten van je autorondreizen Canada!

Op zoek naar een onvergetelijke autorondreis naar Canada?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.