Bekijk meer reizen naar Canada

  

Ontdek Canada samen tijdens onze groepsreizen. Canada reizen kennen zoveel moois en dat wil je natuurlijk wel met elkaar kunnen delen. Een groepsreis is daarom dé manier om dit land te ontdekken. Het land heeft een prachtig en afwisselend landschap te bieden: ongerepte natuur, gletsjers, canyons en bergen. Maar natuurlijk kun je ook samen bruisende steden als Vancouver. Genoeg te ontdekken tijdens je groepsreis! Natuurlijk hebben we ook de mooiste autorondreizen Canada en camperrondreizen Canada.

Groepsreizen Canada: het waanzinnige landschap

Canada is het op twee na grootste land ter wereld. Soms kom je urenlang helemaal niemand tegen. Des te leuker om Canada met een groep te ontdekken! En omdat het land zo groot is kent het ook een grote verscheidenheid aan landschappen. Denk bijvoorbeeld aan de imposante bergketen de Rocky Mountains, waar je samen van het prachtige uitzicht kunt genieten. Of bekijk tijdens een van onze groepsreizen Canada samen de wereldberoemde Niagara fall en kom daarna tot rust in één van de warmwaterbronnen. Imposante uitzichten, canyons, ongerepte woeste natuur en pittoreske valleien: Canada heeft het allemaal. Nog iets leuks om samen te doe is een excursie whalewatching. Een ervaring die jij en je reisgenoten nooit meer zullen vergeten!

Bezoek de moderne steden

Canada kent een boel interessante en beroemde steden die je kunt bezoeken, zoals Calgary, Toronto en Vancouver. In deze verrassend moderne steden zul je je zeker niet vervelen. Geniet in Toronto bijvoorbeeld samen van de imposante wolkenkrabbers of ga gezellig shoppen of dineren in een van de vele restaurant. Natuurlijk zijn er ook tal van musea en theaters waar je samen een gezellige avond kunt beleven. Of ga naar Vancouver waar je samen het grappige Chinatown bezoekt. Maar ook hier vind je natuurlijk tal van bar’s, cafés en clubs. De steden zijn modern en altijd levendig. Je zult een geweldige tijd hebben tijdens je groepsreis Canada!

Op zoek naar een onvergetelijke groepsreis naar Canada?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.