Bekijk meer reizen naar Canada

  

Als je denkt aan Oost-Canada, dan denk je algauw aan de Niagara Falls watervallen. Maar vergeet de gezellige Franstalige steden Quebec en Montreal niet; deze zorgen ervoor dat jouw rondreis door Oost-Canada een onvergetelijke herinnering wordt.

Bijzondere landschappen in Oost-Canada

De provincies in Oost-Canada Nova Scotia, Labrador en Newfoundland hebben een bijzonder landschap. Je vindt er dichtbeboste heuvels, uit zee oprijzende rotsen, ijsschotsen en fjordenkusten. Deze regio is nog redelijk onontdekt. Een rondreis door deze kustprovincies van Oost-Canada is om die reden een zeer bijzondere ervaring.

Niagara Falls

De wereldberoemde Niagara Falls behoren tot de grootste en bekendste watervallen ter wereld. Ze vormen een grens tussen Ontario (Canada) en New York (United States) en komen in bijna elke reis naar het oosten van Canada voor. Het woeste watergeweld dat je van heel dichtbij kunt zien vanaf de ‘Maid of the Mist’ is dan ook spectaculair. De watervallen worden gevormd door de Niagara rivier, die tussen Lake Erie naar het lager gelegen Lake Ontario stroomt.

Reizen in Oost-Canada

Wij bieden diverse rondreizen aan in Oost-Canada, zowel met de auto als in een internationale groep tijdens onze groepsreizen, begeleid door een (Engelssprekende) gids. Bekijk onze reizen in Oost-Canada en laat je adviseren door onze CanadaXperts en laat een reis op maat voor je samenstellen. 

 

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie naar Oost-Canada?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.