Bekijk meer reizen naar Canada

  

Canada reizen in het westen is een reis vol contrasten. Van de prachtige Rocky Mountains tot de charmante vissersdorpjes en van de blauwe meren tot ongerepte kustlijnen. Zoek de stilte op in de afgelegen gebieden en geniet van de prachtige vergezichten die je tijdens je rondreis in Canada tegenkomt! Natuurlijk hebben wij ook de mooiste reizen in Oost-Canada!

De bruisende steden en imponerende natuur van West-Canada

Canada is ‘s werelds één na grootste land met ruim 33 miljoen inwoners. Maar door de uitgestrektheid is het er ook heel rustig en kun je uren rondrijden met de auto zonder andere mensen tegen te komen. West-Canada heeft hele gezellige steden, een magnifieke natuur en alle ingrediënten om je vakantie tot een succes te maken. Geniet van de rustieke sfeer in Canada!

Alberta en British Columbia

British Columbia en Alberta zijn waarschijnlijk de meest bezochte gebieden in West-Canada. En dat is niet voor niets, want in deze provincies vind je prachtige nationale parken. Het oudste park is het Banff National Park. Je zult versteld staan van zoveel natuurschoon: kristalheldere en blauwgroene meren, dichte bossen, bergen, watervallen en natuurlijke bronnen. Daarnaast staat deze regio bekend om de Glaciers Highway en de Columbian Icefields. Ook de moderne en bruisende steden, zoals Vancouver en Victoria mogen niet ontbreken tijdens je rondreis door West-Canada!

Noordelijk Territoria

Dit schitterende gebied wordt door veel reizigers overgeslagen…. en dat is echt zonde! Je vindt hier hoge bergen, glooiende toendra’s, verlaten meren en dichtbeboste gebieden. Je kunt hier nog echt tussen de echte native bewoners mengen. Zij leven in afgelegen gebieden met veel rust en vrijheid. De plaatsen in deze regio liggen letterlijk mijlen ver uit elkaar, maar je kijkt je ogen uit. Het Canadese Yukon is bijna een land apart! De provincie onderscheidt zich van de andere gebieden door de totale andere natuur die er te vinden is. Je begeeft je in eindeloos uitgestrekte gebieden. De hoogtepunten van deze streek zijn de Nationale Parken Denali en Kluane. Daarnaast kun je de de Kenai Fjords en het Prince William sound bezichtigen.

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie naar West-Canada?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.