Bekijk meer cruises

Meer informatie over onze Caribbean cruises

Bij het cruisen in de Caribbean denken we natuurlijk aan een mix van zon, uitgestrekte witte zandstranden, palmbomen, cocktails en ontspannen snorkelen of varen. Dit gebied is niet voor niets één van de populairste cruisegebieden. Je kunt tijdens een cruise door de Caribbean genieten van het heerlijke tropische klimaat en een enorme afwisseling van bestemmingen. Een cruise naar de Caribbean is een ware tropische belevenis.

Verzorging aan boord

  • Onze Caribbean cruises zijn op basis van volpension, dus alle maaltijden aan boord zijn inbegrepen. Lekker en gemakkelijk.
  • Er zijn vrijwel altijd diverse mogelijkheden qua hutten: van een voordelige binnenhut (geen uitzicht op zee) tot een luxe suite.
  • De meeste cruiseschepen hebben meerdere restaurants, bars en zwembaden.
  • Er zijn bijzondere voorzieningen en entertainment aan boord zoals een theater, bioscoop, casino, fitnessruimte, spa, speeltuin en winkels.

Meerdere tropische bestemmingen zien in één vakantie

Eén van de voordelen van een cruisevakantie is dat je meerdere bestemmingen kunt bezoeken in één vakantie. Een Caribbean cruise van ons is een feest van een tropische bestemming naar een andere tropische bestemming. Denk aan relaxen aan boord van het mooie cruiseschip, genieten van het uitzicht, zwemmen, naar de bioscoop gaan, eten in een restaurant en ook nog winkelen.

Een Caribbean cruise boek je natuurlijk bij een CruiseXpert

Wij helpen je graag om een cruise te vinden die écht bij je past. Onze CruiseXperts weten alles van de mooiste routes, de verschillende cruisemaatschappijen, de schepen en hutten. Wil je meer weten over een Caribbean cruise? Maak dan eens een afspraak bij jouw reisbureau of stel je vragen direct online. Geïnspireerd door onze cruises? Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat onze CruiseXperts een onvergetelijke cruise op maat voor je samenstellen.

Op zoek naar een onvergetelijke cruisevakantie?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.