Deze reis is inclusief:

 • Transfer van luchthaven Montego Bay naar hotel in Ocho Rios
 • transfer van hotel Negril naar luchthaven Montego Bay
 • Privétransfer van hotel Ocho Rios naar hotel in Treasure Beach en hotel in Negril
 • 11 overnachtingen in toeristenklasse hotels
 • 4n op basis van logies en 7n op basis van logies/ontbijt

Highlights van deze reis:

 • Raften op Martha Brae rivier
 • Rick’s Cafe
 • Ys Watervallen
 • Dunn’s River Falls
 • Nine Miles

Bekijk hier de Reisdetails

Montego Bay – Ocho Rios
Na aankomst volgt je transfer naar je hotel in het bruisende Ocho Rios. Of je haalt de huurauto op en rijdt op eigen gelegenheid naar Ocho Rios. Je verblijft hier vier nachten.
Ocho Rios
Aan de noordkust van Ocho Rios vind je aantrekkelijke witte zandstranden, helderblauw water, spectaculaire watervallen en bergachtige landschappen. Het belangrijkste strand van Ocho Rios is Turtle Bay Beach. Een baai in de vorm van een halve maan, omgeven door hotels en restaurants. Palmbomen zorgen hier voor aangename verkoeling. Buiten Ocho Rios zijn er veel leuke attracties zoals de Dunn’s River Falls, het avontuurlijke Mystic Mountain of het dorp Nine Miles; waar reggae-icoon Bob Marley is geboren en begraven. Of laat je ontspannen rondvaren op een bamboevlot op de rivier Martha Brae of Rio Grande.
Ocho Rios – Treasure Beach
Vandaag ga je naar de zuidkust, naar het authentieke Treasure Beach. Hier verblijf je twee nachten. Een nog ongerept paradijsje met afgelegen baaien en enorme kliffen en bergen. Treasure Beach is een verzameling van vier afzonderlijke vissersdorpjes met zwarte zandstranden en de Santa Cruz Mountains op de achtergrond.

Treasure Beach
Hoewel Treasure Beach in tegenstelling tot de andere plaatsen vrij afgelegen is, is het verre van saai. Je kunt hier heerlijke verse kreeft eten. Treasure Beach is tevens een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de YS Falls, rustig gelegen watervallen. Of maak een bootsafari op de Black River: varen tussen de krokodillen. Zin in een culinair hoogstandje? Ga dan naar Appleton Estate, een beroemde rum distilleerderij. Hier kun je kiezen uit meer dan 15 verschillende soorten rum.
Treasure Beach – Negril
Door naar de laatste bestemming van uw reis: Negril. Ook wel ‘capital of casual’ genoemd door de Jamaicanen. Elf kilometer aan oneindige fijne witte zandstranden, turquoise zeewater en de beste plek om mensen te kijken. Je verblijft hier vier nachten. De hotels zijn allemaal laagbouw, niet hoger dan de palmgrens, wat sterk bijdraagt aan de charme van deze plaats.
Negril
Langs het strand van Negril is een groot aanbod van eettentjes en lokale restaurants waar je heerlijke specialiteiten, zoals de Jerk Chicken, kunt proeven. Ook zijn er zijn volop watersportmogelijkheden. Met de blote voeten in het zand geniet je van de reggaemuziek. Regelmatig worden er swingende reggaefeesten op het strand gegeven. Blijf laat in de middag hangen voor een spetterende zonsondergang, bij de hangout van Rick’s Cafe. Even weg van de drukte? Ga dan naar Cosmos Beach. Restaurant Cosmo’s serveert de beste seafood in town.

Negril – Montego Bay
Terug naar de luchthaven van Montego Bay waar de reis eindigt.
Niet inbegrepen: 
– Intercontinentale vlucht Amsterdam – Montego Bay v.v.
– Overige maaltijden
– Eventuele excursies
Verblijf in toeristenklasse hotels:*
– Ocho Rios Rooms on the Beach  
– Negril Rondel Village Hotel 
– Treasure Beach Sunset Resort & Villas 
* De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

 • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
 • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
 • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs