Deze reis is inclusief:

  • 8 nachten verblijf op St. Maarten
  • 3 nachten verblijf op Saba
  • 3 nachten verblijf op St. Eustatius
  • Op St. Maarten transfer luchthaven – hotel v.v.

Highlights van deze reis:

  • Verblijf aan zowel Nederlandse- als Franse zijde op St. Maarten
  • 36 verschillende stranden
  • Hoogste berg van Nederland

Bekijk hier de Reisdetails

Met deze ‘Island Hopping’-reis kun je op uitstekende en ontspannen wijze de cultuur, natuur en prachtige stranden op de Bovenwindse eilanden; Saba, St. Eustatius en St. Maarten, combineren in één vakantie. Variatie en een grote verscheidenheid zijn hierbij de sleutelwoorden. Het enige wat je hoeft te doen is genieten!

Let op: de vluchten zijn niet inbegrepen!


St. Maarten
St. Maarten is de enige plek ter wereld waar Nederland aan Frankrijk grenst. In het Nederlandse gedeelte, met Philipsburg als hoofdstad, kun je gezellig winkelen. De bekendste winkelstraten zijn Front Street en Back Street. Het is leuk om te slenteren langs de mooie boulevard langs het strand van Great Bay met diverse terrasjes en restaurants. Wij adviseren je om ook een van de andere 36 stranden die St. Maarten rijk is te bezoeken.

We adviseren je om ook in het Franse gedeelte van het eiland te verblijven. Met Marigot als hoofdstad, doet het erg denken aan de zuidkust van Frankrijk waar je op een terrasje kunt genieten van een café au lait met croissant.

Saba
De natuur en onderwaterwereld van het eiland zijn adembenemend mooi. Sabanen noemen hun eiland niet voor niets ‘The Unspoiled Queen’, oftewel de maagdelijke koningin. En dat is precies de spijker op z’n kop. Dit Bovenwindse Eiland is nog niet onder de voet gelopen door miljoenen toeristen. Saba is puur, schoon, veilig, rustig, kleinschalig en kent bovenal een prachtige, onaangetaste natuur. Wandelen naar de piek van de uitgedoofde vulkaan Mount Scenery en door het prachtige tropische regenwoud, duiken in het heldere water en genieten van de rust zijn hier de topactiviteiten!

St. Eustatius
St. Eustatius is net als Saba een vulkanisch eiland en kenmerkt zich door de slapende vulkaan ‘The Quill’ waarnaar je prachtige dagtochten kunt maken. Vanwege de rijke historie als handelscentrum in de 18e eeuw wordt St. Eustatius daarnaast ook wel ‘The Golden Rock’ genoemd. Tegenwoordig is de rust weergekeerd en is St.Eustatius tevens een mooie vakantiebestemming voor mensen die houden van cultuur en gesteld zijn op hun rust.

Mededeling: deze reis kan tot nader order niet geboekt worden gezien de gevolgen van orkaan Irma.

Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

  • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
  • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
  • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs