Tips Caribbean: Curaçao & Bonaire

Je verwondert je over de relaxte sfeer op Bonaire. Geen stoplichten en geen uitgebreide partyscene. Op Bonaire vind je alleen maar tropische rust…

Grote kans dat het leven op Curaçao je goed bevalt. Om je reis nog meer kleur te geven, zou je de vakantie kunnen verlengen op Bonaire. Dit Caribische eiland staat voor rust. Maak een trektocht door het Washington Slagbaai Nationaal Park en verwonder je over de eeuwenoude rotstekeningen bij de grotten van Boca Onima of dompel je onder in het waterrijk van Bonaire. Een snorkelsafari of duiktrip mag hier zeker niet ontbreken. De koraalriffen voor de Bonairiaanse kust staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Ze behoren namelijk tot de wereldtop. Voor meer hoogtepunten in het Caribisch gebied bekijk je onze highlights Caribbean!

Trouwen op Curaçao

We dansten met onze blote voeten in het zand, totdat het licht werd. Dit is echt hemels, trouwen in de tropen…

Wakker worden met het ruisen van de Caribische Zee, ontbijten op het strand en elkaar de eeuwige trouw zweren onder de zacht wuivende palmbomen. Klinkt niet verkeerd, toch? Op Curaçao beleef je jullie huwelijksdag compleet anders dan op Nederlandse bodem. Je kunt jullie huwelijksfeest bijvoorbeeld vieren op een met fakkels verlicht privéstrand. Intiem of juist groots, dat mag je allemaal zelf bepalen! Of kijk je ogen uit tijdens een cruise naar de ABC-eilanden. Misschien een idee voor een bijzondere huwelijksreis…?

Maatwerk in de Caribbean

Je wiegt met je heupen op de klanken van de Caribische muziek. Geen wonder dat de mensen hier zo vrolijk zijn…

Genoeg van Curaçao gezien of benieuwd naar andere Caribische pareltjes? Behalve Sint Maarten, Saba, St. Eustatius en de welbekende ABC-eilanden zijn ook de minder bekende eilanden van de Caribbean te bezoeken. Ontdek de eeuwenoude architectuur van Grenada, waag je aan de kalksteenkliffen van de Turks & Caicoseilanden of dans mee op de klanken van de zouk, biguine en mazurka op Martinique. En wat te denken van Guadeloupe, de Maagdeneilanden, Antigua & Barbuda, de Kaaimaneilanden en St. Vincent & The Grenadines? Je proeft hier van een op en top Caribische cultuur. Al helemaal in de mood? Bekijk dan onze Caribbean reizen!

Combinatie ABC-eilanden met Suriname

Je gaat voorzichtig in de korjaal zitten. De Surinaamse jungle is onze eindbestemming, spannend…

Heerlijk tot rust komen op de goudgele stranden van Aruba om vervolgens kopje onder te gaan in de prachtige onderwaterwereld van Bonaire? Combineer een ontspannen vakantie op de ABC-eilanden met een actieve vakantie in het Zuid-Amerikaanse Suriname. Maak een stadswandeling door hoofdstad Paramaribo, trek per korjaal naar het hart van Suriname en overnacht in het Anaula Nature Resort, middenin de Surinaamse jungle.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar de Caribbean?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

– OF –

Bekijk meer van onze reizen naar de Caribbean