Onze reistip:
Een 8-daagse cruisevakantie naar de Middellandse Zee boek je al vanaf €587 p.p.

Ontdek de wereld over zee en kies jouw cruise! Bewonder de fjorden tijdens een cruise Noorwegen of bezoek meerdere bestemmingen tijdens een cruise Middellandse Zee in één reis. Wist je dat cruisevakanties al jaren tot één van de snelst groeiende vakanties behoren?

Een leuke tip: ga met je kinderen op een cruisevakantie in de mei- en zomervakantie.

Vraag reisadvies op maat aan!

Ontdek meer cruises

 

Voor veel mensen is het maken van een cruise een absolute (jeugd)droom. Dus grijp je kans en realiseer je droomwens. Op een cruise kun je in korte tijd verschillende bestemmingen en locaties bekijken. En ook aan boord staat het leven niet stil. Chill en zwem op het bovendek en vergaap je aan het continu veranderende 360-gradenuitzicht. Bekijk de nieuwste films in de drijvende bioscoop, trakteer jezelf op een luxe cocktail of waag een gokje in het casino. Reistijd is relaxtijd!

Cruises is het synoniem van luxe

Eet als een vorst in de verschillende restaurants aan boord. Slaap prinsheerlijk in je varende hotelkamer. Tijdens een cruise word je als een koning of koningin verwend. De meeste dromen zijn bedrog … maar een cruise hoef je niet te laten varen.

Amerika cruises en Caribbean cruises

Een Amerika cruise van ons is een feest van bestemming naar bestemming. Het vaargebied in Noord-Amerika omvat zeer gevarieerde gebieden. Van het exotische Hawaii tot de bruisende steden aan de oost- en westkust van de Verenigde Staten. Wanneer je langs de kust van Canada en New England vaart, kun je genieten van sfeervolle steden als New York en Boston en natuurlijk het prachtige uitzicht op de mooie natuur.

Tip: Droom jij van een Amerikaanse cruise? Laat je inspireren voor jouw luxe cruise naar Hawaii! 

Bij het cruisen in de Caribbean denken we aan een mix van zon, uitgestrekte witte zandstranden, palmbomen, cocktails en ontspannen varen. Dit gebied is niet voor niets één van de populairste cruisegebieden. Je kunt tijdens een Caribbean cruise genieten van het heerlijke tropische klimaat en een enorme afwisseling van bestemmingen. Een cruise naar de Caribbean is een ware tropische belevenis!

Nog meer tips en inspiratie voor een cruise

  •  Wil je kiezen uit de beste cruises? Lees dan dé top 10 cruises!
  • Benieuwd hoe je met een cruise meerdere bestemmingen kunt ontdekken? Vind dan in dit blog het comfort van een mooie cruise uit!
  • Wil je weten wat je kunt verwachten van een cruisevakantie? Lees dan gauw dit blog met tips voor een cruise in West-Europa!

Benieuwd naar onze cruises?

Wij verkopen het complete aanbod cruises van verschillende rederijen, elk met hun eigen schepen, vaargebieden en bijzondere faciliteiten aan boord en excursies. Wil je meer weten over cruises? Maak eens een afspraak bij jouw reisbureau of stel je vragen direct online.

 

Op zoek naar een onvergetelijke cruisevakantie?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Informatie en thema’s cruisevakanties

Bekijk onze bijzondere selecties van de mooiste cruises

Cruiseschip Holland America Line in de Caribbean
Cruise Caribbean

 

cruiseschip bij Santorini, Griekenland
Cruise Middellandse Zee

 

Geiranger Fjord Noorwegen
Cruise Noorwegen

 

Cruiseschip Celebrity Infinity in het Panamakanaal
Cruise Amerika