Bekijk meer cruises

Meer informatie over onze Amerika cruises

Het vaargebied in Noord-Amerika omvat zeer gevarieerde gebieden. Van het exotische Hawaii tot de bruisende steden aan de oost- en westkust van de Verenigde Staten. Wanneer je langs de kust van Canada en New England vaart, kun je genieten van sfeervolle steden als New York en Boston en natuurlijk het prachtige uitzicht op de mooie natuur.

Ook bieden we cruises naar Zuid-Amerika. Laat je imponeren door de unieke flora en fauna van de Amazone, een waar paradijs voor natuurliefhebbers.

Verzorging aan boord

  • Onze Noord- en Zuid-Amerika cruises zijn op basis van volpension, dus alle maaltijden aan boord zijn inbegrepen. Lekker en gemakkelijk.
  • Er zijn vrijwel altijd diverse mogelijkheden qua hutten: van een voordelige binnenhut (geen uitzicht op zee) tot een luxe suite.
  • De meeste cruiseschepen hebben meerdere restaurants, bars en zwembaden.
  • Er zijn bijzondere voorzieningen en entertainment aan boord zoals een theater, bioscoop, casino, fitnessruimte, spa, speeltuin en winkels.

Verschillende bestemmingen zien in één vakantie

Eén van de voordelen van een cruisevakantie is dat je meerdere bestemmingen kunt bezoeken in één vakantie, waarbij je verschillende indrukken op doet. Een Noord- en Zuid-Amerika cruise van ons is een feest van bestemming naar bestemming. Denk aan relaxen aan boord van het mooie cruiseschip, genieten van het uitzicht, zwemmen, naar de bioscoop gaan, eten in een restaurant en ook nog winkelen.

Een Amerika cruise boek je natuurlijk bij een CruiseXpert

Wij helpen je graag om een cruise te vinden die écht bij je past. Onze CruiseXperts weten alles van de mooiste routes, de verschillende cruisemaatschappijen, de schepen en hutten. Wil je meer weten over een Noord- en Zuid-Amerika cruise? Maak dan eens een afspraak bij jouw reisbureau of stel je vragen direct online. Geïnspireerd door onze cruises? Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat onze CruiseXperts een onvergetelijke cruise op maat voor je samenstellen.

Op zoek naar een onvergetelijke cruisevakantie?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.