Bekijk meer cruises

Meer informatie over onze Noorwegen cruises

Noorwegen is met haar indrukwekkende fjorden en hoge bergen een waar genot voor natuurliefhebbers. Een cruise naar Noorwegen is een ware belevenis.

Wij bieden zowel cruises naar Noorwegen die vanuit Nederland (Amsterdam en Rotterdam) vertrekken als cruises die in Kopenhagen beginnen. In dit laatste geval kunnen we je de cruise met vlucht aanbieden. Kies je voor een cruise naar Noorwegen, dan staat je een cruise te wachten met prachtig natuurschoon en vergezichten.

Verzorging aan boord

  • Onze Noorwegen cruises zijn op basis van volpension, dus alle maaltijden aan boord zijn inbegrepen. Lekker en gemakkelijk.
  • Er zijn vrijwel altijd diverse mogelijkheden qua hutten: van een voordelige binnenhut (geen uitzicht op zee) tot een luxe suite.
  • De meeste cruiseschepen hebben meerdere restaurants, bars en zwembaden.
  • Er zijn bijzondere voorzieningen en entertainment aan boord zoals een theater, bioscoop, casino, fitnessruimte, spa, speeltuin en winkels.

Meerdere bestemmingen zien in één vakantie

Eén van de voordelen van een cruisevakantie is dat je meerdere bestemmingen kunt bezoeken in één vakantie, waarbij je verschillende indrukken op doet. Een Noorwegen cruise van ons is een feest van bestemming naar bestemming: relaxen aan boord van het mooie cruiseschip, genieten van het uitzicht, zwemmen, naar de bioscoop gaan, eten in een restaurant en ook nog winkelen.

Bij de meeste Noorwegen cruises vaar je elke dag naar een nieuwe bestemming, waar het schip een halve of een hele dag aanlegt. Je kunt de bestemming dan op eigen tempo ontdekken.

Een Noorwegen cruise boek je natuurlijk bij een CruiseXpert

Wij helpen je graag om een cruise te vinden die écht bij je past. Onze CruiseXperts weten alles van de mooiste routes, de verschillende cruisemaatschappijen, de schepen en hutten. Wil je meer weten over een Noorwegen cruise? Maak dan eens een afspraak bij jouw reisbureau of stel je vragen direct online. Geïnspireerd door onze cruises? Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat onze CruiseXperts een onvergetelijke cruise op maat voor je samenstellen.

Op zoek naar een onvergetelijke cruisevakantie?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.