Bekijk meer reizen naar Cuba

 

Wat is er nu heerlijker dan een vakantie Cuba? Het land kent een uitgebreide flora en fauna, maar bovenal prachtige, eeuwenoude steden. Soms ga je echt even terug in de tijd tijdens je fly-drive in Cuba. In je auto geniet je van ongekende vrijheid! Natuurlijk hebben we ook de leukste autorondreizen Cuba en groepsreizen Cuba!

Fly drive Cuba: genoeg te ontdekken

Een fly drive is de perfecte manier om Cuba te ontdekken. Na je landing reis je per auto verder. Zo haal je het optimale uit je vakantie. Want hoewel Cuba misschien niet groot lijkt, raak je er niet snel uitgekeken! Wat dacht je van de vele stadsrondritten die je kunt maken? Het land kent tal van interessante steden om door heen te reizen, met als hoogtepunt natuurlijk de hoofdstad van Cuba: Havana! Of tour door Cienfuegos, een Franse koloniale stad die ook wel de ‘parel van het zuiden’ wordt genoemd. Een fly-drive brengt je naar de mooiste plekjes! Bij een rondreis is het belangrijk dat je goed voorbereid op weg gaat. Bekijk hier onze praktische informatie Cuba, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Stap eens uit!

Vergeet niet om de auto regelmatig uit te stappen en van de sfeer te proeven. Met de auto reis je in alle vrijheid en kom je op de mooiste plekjes. Bezoek tijdens je fly-drive bijvoorbeeld het museum van de schone kunsten en de ‘Hemmingway’ bar El Floriditia. Of wat dacht je van het Havana Club Rummuseum? Ook de krokodillenfarm in Montemar National Park is een aanrader. Genoeg leuke bezienswaardigheden om even de auto voor uit te stappen! Lees hier onze tips Cuba en mis niets van het eiland.

De Cubaanse omgeving

De omgeving van Cuba is op veel plekken waanzinnig. Denk bijvoorbeeld aan de mangrovebossen of de koningspalm die een hoogte van 40 meter kan bereiken. Cuba heeft een rijke flora en fauna die je tijdens je reis optimaal kunt ervaren. Geniet van de regenwouden, moerassen, koraalriffen en glooiende heuvels. Even heerlijk tot rust komen? Zoek dan één van de heerlijke Cubaanse stranden op. Bijvoorbeeld op het schiereiland Varadero. Hier vind je de populairste en mooiste badplaats van Cuba! Lees meer over rondreizen Cuba.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Cuba?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.