Bekijk meer reizen naar Cuba

  

In Cuba krijg je zoveel indrukken te verwerken. Waarom deze niet gelijk met elkaar delen tijdens een groepsreis? Slenter samen door de straten van Havana of bezoek een sigarenfabriek. Natuurlijk hebben wij ook de leukste autorondreizen Cuba en fly-drive Cuba!

Groepsreis Cuba: Havana

Wat is er nu leuker dan Cuba tijdens een groepsreis ontdekken? Je kunt de vele indrukken direct met elkaar delen. Bijvoorbeeld als je samen de hoofdstad van Cuba aandoet: Havana! Slenter door de vele oude straatjes en proef de sfeer van deze eeuwenoude stad. Stap samen eens een sigarenwinkeltje binnen of bezoek in de wijk Vedado het graf van Christopher Columbus. Havana is echt een deel van de Cubaanse geschiedenis. Samen ga je even terug in de tijd! Hier lees je meer over onze tips Cuba

Bezienswaardigheden en activiteiten Cuba

Cuba heeft heel veel leuke bezienswaardigheden en activiteiten die ideaal zijn voor een groepsreis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan een sigarenfabriek? Hier kun je samen zien hoe de echte Cubaanse sigaren gedraaid worden. Of bezoek tijdens je groepsreis het rum-museum Havana Club, waar je samen gebruik kunt maken van de proeverij. Ook bijzonder: het mausoleum van Che Guevara in Santa Clara! En dit is nog maar een kleine greep uit wat Cuba te bieden heeft. Genoeg activiteiten en indrukken om met elkaar te delen!

Omgeving van Cuba

Natuurlijk hoef je je groepsreis Cuba niet helemaal vol te plannen. Er zijn ook genoeg manieren om samen heerlijk tot rust te komen. Zo kent het land verschillende mooie stranden. De mooiste hiervan vind je op het schiereiland Varadero. Dit is de belangrijkste badplaats van Cuba. Hier kun je samen genieten van de langgerekte, witte zandstranden en het heldere blauwgroene water van de zee. Een andere populaire zonbestemming is de stad Guardalavaca. Maar niet alleen de stranden in Cuba zijn mooi, de hele omgeving is prachtig! Regenwouden, moerassen, glooiende heuvels. Puur genieten! Nog meer highlights bekijken? Lees hier meer over in onze highlights Cuba.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Cuba?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.