Deze reis is inclusief:

 • Retourvlucht Amsterdam-Havana v.v.
 • Privé-transfer luchthaven Havana – hotel
 • 3 overnachtingen in Havana o.b.v. logies en ontbijt
 • Privé-transfer Havana – Varadero
 • 7 overnachtingen in Varadero o.b.v. all inclusive
 • Privé-transfer Varadero – luchthaven Havana

Highlights van deze reis:

 • Originele vakantie die stad en strand combineert
 • Langer verblijf mogelijk

Bekijk hier de Reisdetails

Dag 1: Amsterdam – Havana
Je vliegt naar Havana, waar je drie nachten verblijft.
Dag 2 en 3: Havana
Een bezoek aan Cuba is niet compleet zonder Havana gezien te hebben. Je reis start dan ook in deze levendige en unieke stad. Havana is de hoofdstad van Cuba en verdeeld in meerdere wijken. Havana Vieja is de oudste wijk en herbergt het historische centrum van de stad, waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan. De laatste jaren zijn vele gebouwen teruggebracht naar hun koloniale en monumentale staat. De Malecon, is de bijna 8 km lange boulevard die de oude stad met de buitenwijken verbindt. Dit is in de vroege avond en in het weekend een ontmoetingsplaats voor flanerende Cubanen. Vedado betekent ‘verboden wijk’. De wijk kreeg deze naam omdat er in de 16e eeuw niet op deze plaats mocht worden gebouwd. Het is een wijk met brede lanen en grote huizen. Je vindt er tevens de meeste politieke gebouwen, Cuba winkels en kantoren. De beste manier om de bezienswaardigheden van Havana Vieja te verkennen is te voet, terwijl de rest van Havana prima per fietstaxi of oldtimertour te bezichtigen is.
Dag 4: Havana – Varadero
Vandaag is je transfer van Havana naar je all inclusive Hotel aan het prachtige strand van schiereiland Varadero.
Dag 5 t/m 10: Varadero
Varadero is ongetwijfeld de populairste badplaats van Cuba. Hier vind je vele hotels en resorts, van eenvoudig typisch Cubaans tot grote All Inclusive resorts van bekende ketens. De schitterende stranden en het heldere blauwe zeewater maken dit tot een waar paradijs. Varadero ligt op een smal schiereiland en beschikt over een ruim 20 km lang fijn wit zandstrand, een ideale plek voor zonaanbidders. Je hoeft zich in Varadero niet te vervelen. Naast de activiteiten die in de meeste resorts georganiseerd worden, zijn er volop watersportmogelijkheden en zijn er vele excursies mogelijk. Zo kun je hier o.a. zwemmen met dolfijnen. Daarnaast bevindt zich hier de enige 18-hole golfbaan in Cuba. (AI)
Dag 11: Varadero – Havana – Amsterdam
Vandaag is je transfer terug naar Havana waarvandaan je terugvliegt naar Amsterdam.
Dag 12: Amsterdam
Aankomst in Amsterdam.

Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

 • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
 • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
 • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs