Cuba is een eiland met veel gezichten. Denk je bij Cuba alleen aan strand? Dan heb je het mis. Het eiland vormt de ideale combinatie van strand, cultuur en geschiedenis. Maak een rondreis en ontdek de highlights van Cuba: de hoofdstad Havana, tabaksplantages en schitterende oude plaatsen. Lees onze praktische informatie Cuba om voorbereid op weg te gaan!

 

Deze prijs is slechts een globale indicatie en is o.a. afhankelijk van je vertrekdatum en reisgezelschap. In een reisvoorstel op maat kunnen we je precies aangeven wat er wel en niet is inbegrepen en wat de exacte kosten zijn. De prijs kan dus hoger of zelfs iets lager uitvallen.

Bekijk meer reizen naar Cuba

 

Rondreizen door Cuba

Rondreizen is de ultieme en meest complete manier om een land te ontdekken. Je komt overal en bent zeker van een veelzijdige reis. Zo ontdek je de hoofdstad Havana en de Viñales vallei, waar je de tabaksplantages vindt die verantwoordelijk zijn voor de productie van de beroemde Cubaanse sigaren. Ook Varadero en Trinidad zijn écht highlights Cuba die je niet mag missen. Hier vind je strand, geschiedenis en bijzondere monumenten. Fans van Cubaanse muziek kunnen hun hart ophalen in Santiago de Cuba. Deze plaats heeft een schat aan geschiedenis en is een lust voor het oog en oor. Bekijk hier onze autorondreizen Cuba, fly-drive Cuba en groepsreizen Cuba.

Bouwstenen Cuba

Maak jouw vakantie compleet met onze bouwstenen Cuba. Deze onderdelen kun je toevoegen aan jouw reis of gebruiken om een nieuwe reis samen te stellen. Je bepaalt zelf hoe jouw reis verloopt en je mist niets van alle hoogtepunten. Bekijk onze Cuba tips en kies de leukste bouwstenen om jouw reis naar Cuba compleet te maken!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Cuba?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisadvies op maat voor je.