Curaçao


Onze reistip:
Een 22-daagse combinatiereis naar Curaçao en Suriname boek je al vanaf €2717 p.p.

Welkom op het grootste en meest veelzijdige eiland van de ABC-eilanden! Drapeer je handdoekje op één van de knusse stranden, duik het bruisende nachtleven in of maak een tocht door het Christoffelpark. Willemstad is één groot openluchtmuseum met de pastelkleurige, Hollandse huisjes.

Vraag reisadvies op maat aan!

Het klimaat is aangenaam, de bevolking is vriendelijk. Naar Curaçao reizen doet je goed!

Boek een strandvakantie

Bekijk meer reizen naar de Caribbean

Vakantie Curaçao

Curaçao: prachtige stranden in overvloed, altijd mooi weer en gewoon in het Nederlands je smoothie bestellen. Kan het nog beter? Misschien wel met een combinatiereis met de andere ABC-eilanden Aruba of Bonaire. Wordt een mooie ervaring rijker met een groepsrondreis Aruba, Curaçao en Suriname of ervaar een paradijselijke cruise. Wij hebben de leukste combinatiereizen voor je!

De hotspots van Curaçao

Ben je een strandliefhebber? Strijk neer op één van de knusse en gezellige strandjes! Een vakantie op Curaçao is niet compleet zonder op Mambo Beach, Piscadera Beach, de Knipbaai of de bij Nederlanders populaire Jan Thiel Baai te hebben gelegen. De meeste stranden hebben een beachclub met watersportmogelijkheden, voor de waterratten onder ons.

Even genoeg van strand?

  • Maak een eilandtour per jeep
  • Ga mee op excursie door de Hato grotten
  • Duik het uitgebreide uitgaansleven in met casino’s, bars, discotheken en nachtclubs
  • Bezoek het beschermde natuurgebied. Het Christoffelpark 8 verschillende wandelroutes, waaronder één naar de top van de 372 meter hoge Christoffelberg.

Bekijk voor meer hotspots onze tips voor de Caribbean!

Hoofdstad Willemstad

Willemstad maakt een typisch Hollandse indruk door vele pastelkleurige koopmanshuizen met trap- en flesgevels. Sommige huisjes zijn zelfs exacte kopieën van Hollandse huisjes uit de zeventiende eeuw. Maar de stad is nog zovéél meer. Van statige bruggen tot imposante forten en van een Joodse synagoge tot een kleurrijke, drijvende markt. In totaal zijn er zo’n 750 historische gebouwen te bewonderen.En wist je dat de historische binnenstad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat?

Ben je benieuwd naar de ervaringen op dit geweldige vakantie-eiland? Lees dan snel het reisverslag: Tips voor jouw vakantie Curaçao!

Vakantie op Curaçao: het nachtleven

Wie even genoeg van al het sightseeing heeft, duikt het gezellige nachtleven in. Het nachtleven speelt zich voornamelijk af in de nachtclubs in de wijken Punda en Otrobanda. Er zijn cafés, bars, discobars, bioscopen, theaters... Ook zijn er vele beachclubs waar je een dansje kunt wagen. Kortom; leef je uit in deze kleurrijke hoofdstad tijdens je vakantie op Curaçao!

Plezier op én onder water!

Duikfanaat? Dan zit je goed op dit eiland in de Caribbean! Naast het meest kleurrijke koraal en de meest tropische vissen, maak je ook kennis met schildpadden, dolfijnen, zeesterren (uiteraard in het wild) en zelfs scheepswrakken. En natuurlijk kun je tijdens een vakantie Curaçao zwemmen met dolfijnen. Je kan op één van de 60 duikplaatsen als ervaren duiker terecht, maar ook als je voor het eerst de sprong in het diepe maakt. Blijf je liever boven de waterspiegel? Zeilen, jetskiën waterskiën, windsurfen zeilen en diepzeevissen: de watersportmogelijkheden zijn eindeloos!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Curaçao?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.