Bekijk meer reizen naar Engeland

  

Van snelwegen tot rustige, toeristische routes: Engeland leent zich uitstekend voor een autorondreis! De wegen zijn van goede kwaliteit én de plaatsen staan goed aangegeven. Zo zie je korte tijd zoveel mogelijk van je vakantiebestemming en kun je gaan en staan waar je wilt. Rij naar de ruige kust in het zuiden of bezoek wereldstad Londen. Denk ook eens aan Cornwall, Wales en de Kanaaleilanden. Vergeet niet dat ze in Engeland op de linker weghelft rijden! Liever iets meer georganiseerd op reis? Wij hebben ook het mooiste aanbod voor een groepsreis Engeland!

Autovakantie Engeland door het natuurrijke landschap

Hét grote voordeel van een autovakantie? Je kunt gaan en staan waar je wilt! En zo ontdek je dat Engeland toch bést wel mooie stukjes natuur heeft. Zo word je in Zuid-Engeland getrakteerd op ruige kusten en imponerende kliffen. Meer landinwaarts wordt het landschap steeds ‘vriendelijker’, met heuvels, meren en eilandjes. Of wat dacht je van overstekende schapen die gezapig over een landweggetje naar het volgend weiland sjokken? Parkeer de auto ook eens om een stevige wandeling te maken. Bijvoorbeeld als je één van de vele Engelse tuinen tegenkomt met groene gazons, idyllische vijvers en de meest kleurrijke bloemen en planten!

Van eeuwenoude dorpjes tot wereldstad Londen

Tijdens je autorondreis Engeland kun je zomaar langs eeuwenoude, Engelse dorpjes komen. Met mysterieuze kastelen, kathedralen en ruines… Meer van de grotere steden? Keus genoeg. Bezoek tijdens de 10-daagse rondreis Beautiful England de historische universiteitssteden Cambridge en Oxford of duik in de hippe muziekscène van Liverpool. De kronkelige straatjes van het bijna 2000 jaar oude York bieden uren wandelplezier. Lekker om even de benen te strekken! En vergeet natuurlijk ook niet wereldstad Londen, met de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace en eíndeloos veel shopplezier!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Engeland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.