Bekijk meer reizen naar Engeland

  

Hou je wel van reizen met gezelschap en ga je graag goed georganiseerd op reis? Dan is een groepsrondreis Engeland misschien wel iets voor jou! Alles is geregeld: van het vervoer tot je hotelovernachtingen. Je hoeft alleen nog maar te genieten! Bijvoorbeeld van de middeleeuwse sfeer in York, de verlichte gebouwen in Londen of het Engelse landschap met bergen, meren en zelfs watervallen. Liever zelf door het land reizen tijdens een autorondreis Engeland? Dat kan natuurlijk ook!

Groepsreis Engeland: de mogelijkheden!

De voordelen van een groepsreis? Alles is geregeld! Je busvervoer, je hotelovernachtingen en je excursies. Het enige wat je nog hoeft te doen is genieten! En je reiservaringen? Die deel je gelijk met je reisgenoten. Of je reisgezelschap nou vooral uit natuurliefhebbers of cultuurliefhebbers bestaat; het land heeft voor ieder wat wils. Wandel in het noorden bijvoorbeeld door het Engelse landschap met haar bossen, meren en watervallen. Misschien maken jullie wel een tocht met de fiets.

Interessante steden

Londen mag eigenlijk niet ontbreken tijdens je reis door Engeland. Vergaap je hier aan de Tower of London of stap samen eens in zo’n typisch Engelse, rode dubbeldekker. Vooral ’s avonds is de stad een lust voor het oog met alle verlichte gebouwen en bruggen. Maar natuurlijk zijn er nog zoveel meer interessante steden. Denk bijvoorbeeld aan Cambridge! Deze stad heeft een zeer rijke cultuur en veel historische gebouwen. Bovendien is het een levendige en beroemde studentenstad. Wil je je vergapen aan kathedralen? Dan moet je in het zuidwesten van het land zijn. Hier vind je heel veel van deze imponerende bouwwerken, net als kastelen en cottagedorpjes trouwens. Ook leuk om samen te doen: musea bezoeken! Het land barst van de interessante musea, bijvoorbeeld het British Museum in London, wat bekend staat als een van de mooiste museums van de wereld. Wist je trouwens dat veel musea in Engeland gratis zijn?

Samen het Engelse landschap in

Naast interessante steden, biedt Engeland ook volop mogelijkheden om tot rust te komen in de natuur. Vooral in het zuidoosten en dan met name in het plaatsje Kent. Wandel door Kent met je reisgezelschap heerlijk door de bossen en parken. Maar ook in het noorden vind je indrukwekkende landschappen met veel bergen, meren, riviertjes en zelfs watervallen. Misschien pakken jullie wel de fiets voor een indrukwekkende tocht! Verder bieden de nationale parken in het noorden uren wandelplezier. Als je van strand houdt, moet je in het zuidwesten zijn. Hier vindt je naast eindeloze stranden ook grillige rotskusten en spannende moerasgebieden. Ook in Wales kom je adembenemende landschappen tegen vol bergen, meren, groene heuvels en grazende schapen. Kortom; je kunt gewoonweg niet om de mooie natuur heen tijdens je groepsreis!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Engeland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.