Jersey en Guernsey zijn de twee grootste eilanden van de Kanaaleilanden. Beiden vormen een waar belastingparadijs én zijn bezaaid met wilde bloemen! Perfect voor mooie wandel- of fietstochten. Of bezoek vissersdorpjes of pittoreske havens om je te vergapen aan de mooiste plezierjachten. Het milde klimaat, de geur van lavendel en de wirwar van kleine weggetjes vormen de perfecte ingrediënten van jouw groepsrondreis!

Groepsreis Kanaaleilanden: ontdek Jersey!

Jersey is het grootste eiland van de Kanaaleilanden. Het eiland wordt omringd door goudgele zandstranden en mooie havens. Wanneer je het binnenland in trekt, zul je zien dat het eiland uit een wirwar van kleine weggetjes bestaat. Je wordt bedolven onder een overvloed aan wilde bloemen en de geur van kamperfoelie en lavendel. Misschien maak jij tijdens je groepsreis Kanaaleilanden wel een fietstocht? Of ga je wandelen door bossen, langs weelderige beekjes, groene valleien en pittoreske dorpjes? Ook het vissersdorpje Saint Aubin is de moeite waard, met mooie zeilboten en jachten. Saint Helier is de hoofdstad van het eiland. Mensen die wat meer van het stadsleven houden, zitten hier goed. Van trendy restaurants, hippe pubs tot bijzondere boetiekjes; je vindt het hier allemaal.

Op één na grootste eiland: Guernsey

Guernsey is het op één na grootste eiland van de Kanaaleilanden. Vooral opvallend zijn de bloemen die dankzij het milde klimaat volop kunnen groeien. Op Guernsey is het altijd lente! Niet voor niets deed de Franse schrijver Victor Hugo hier zijn inspiratie op voor het boek ‘Les Misérables’. Snuif de bloemengeur op als jullie door het binnenland gaan wandelen of fietsen. Of bezoek de ‘Little Chapel’, een klein en bijzonder kerkje bekleed met gekleurde schelpen, steentjes en scherven. De hoofdstad van Guernsey is Saint Peter Port, aan de oostkust van het eiland. In de pittoreske haven kun je veerboten, vissersboten en plezierjachten bekijken. Wat Guernsey nog meer zo aantrekkelijk maakt? Hier wordt, net als op Jersey, geen transferbelasting of BTW geheven. De eilandjes vormen een waar belastingparadijs!

Kun je niet kiezen? Ga dan eilandhoppen tijdens deze 8-daagse rondreis ‘Island hopper Kanaaleilanden’!

Offerte of meer informatie?
Neem contact met ons op en vraag naar een vrijblijvende offerte voor een reis naar Engeland. Of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

– OF –

Bekijk onze mooiste reizen naar Engeland