Deze reis is inclusief:

 • Retourovertocht incl. 1 auto
 • Verblijf stacaravans o.b.v. logies
 • In stacaravans is er elektriciteit en gas en bedlinnen
 • Eindschoonmaak
 • Entertainmentpas
 • Uitgebreide reisbeschrijving en reisgids en wegenkaart

Highlights van deze reis:

 • Kindvriendelijke parken met veel activiteiten
 • Kent
 • Bloemenstad Bournemouth
 • Somerset

Bekijk hier de Reisdetails

Bezoek Zuid-Engeland! Er is voor jong en oud zeer veel te beleven! In Kent zijn prachtige tuinen, kastelen, stranden, stoomtreintjes en familieparken die volop plezier beloven als je met een gezin gaat. Ook bezoek je Somerset met haar prehistorische bezienswaardigheden, Bournemouth en de indrukwekkende kliffenkust Dorset.

Allhallows-on-Sea, Allhallows Leisure Park
Het dorpje Allhallows-on-Sea ligt op een landtong tussen de monding van de Thames en de Medway in. Het is een ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan de middeleeuwse stadjes Rochester en Canterbury en voor een rondrit door de heuvels van Kent langs de prachtige kastelen Leeds Castle en Hever Castle en prachtige tuinen. Breng een bezoek aan Chatham Historic Dockyard, waar authentieke schepen liggen en scheepstouw gemaakt wordt. Of ga een dag met de trein naar Londen. 

Poole, Rockley Park
Maak op weg naar Poole een lunchstop in het New Forest maken. Of ga de volgende dag vanuit Poole naar Lymington in het New Forest om een dagje het eiland Wight te ontdekken. Poole ligt vlak bij Bournemouth met haar kilometerslange boulevard. Vanuit Swanage puft er een stoomtreintje door de heuvels naar Corfe Castle. Niet ver daarvandaan is het beroemde Monkey World. 

Burnham-on-Sea, Burnham-on-Sea Holiday Village
Via de spectaculaire kliffenkust van Dorset en een stop bij de zwanenkolonie in Abbotsbury rijd je noordwaarts. Burnham is een leuke badplaats met een heerlijk zandstrand, niet ver van de prachtige Exmoor Heritage Coast. Bezoek in de Mendip Hills de beroemde Cheddar Gorge en de grotten waar duizenden jaren geleden de Cheddar Man in woonde. Een goede manier om het Exmoor National Park te zien is per Exmoor Jeep Safari, de lokale gids neemt je mee naar de mooiste plekjes waar van het gebied!

Overtocht Dover-Duinkerke met DFDS Seaways
Voor het inchecken voor de comfortabele terugreis is het de moeite om te stoppen bij Windsor Castle. Dit is het grootste nog bewoonde kasteel ter wereld! 

De beschreven reis is geldig bij vertrek op vrijdag. Bij vertrek op maandag volgt een 12-daagse reis en verblijf je 4 nachten in Allhallows-on-Sea, 3 nachten in Poole en 4 nachten in Burnham-on-Sea. Bij de 19- of 20-daagse reis vertrek je na Burnham-on-Sea naar Greenacres Holiday Park in Porthmadog, dat gelegen is bij een prachtig zandstrand met uitzicht op Criccieth Castle. Tenslotte verblijf je in Lakeland Leisure Park in Grange-over-Sands. Verken het prachtige Lake District en maak een unieke tocht met een stoomtrein vanuit Ravenglass. Op de terugreis vaar je terug vanuit Newcastle naar IJmuiden.

Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

 • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
 • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
 • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs