Deze reis is inclusief:

 • Vlucht
 • Overnachtingen o.b.v. logies of/en ontbijt
 • Reisgids van Kanaaleilanden
 • Diverse excursies

Highlights van deze reis:

 • Guernsey
 • Jersey
 • Herm
 • Sark

Bekijk hier de Reisdetails

Een individuele rondreis over de 5 Kanaaleilanden waarbij Guernsey, Jersey, Herm, Sark en tevens Alderney worden bezocht. Een bijzonder programma voor gasten die in korte tijd veel willen zien en tegelijkertijd de mogelijkheid willen hebben om zelf hun dagprogramma in te delen. Om je optimale vrijheid te kunnen garanderen wordt de rondreis uitgevoerd op basis van logies en Engels ontbijt. Zelf bepaal je waar en wanneer je de overige maaltijden gebruikt. Aangezien je altijd in centraal gelegen hotels overnacht, zal het vinden van gezellige eetgelegenheden geen enkel probleem zijn. En mocht je ter plaatse toch assistentie nodig hebben, dan staat onze Nederlandssprekende reisleiding op zowel Guernsey als Jersey uiteraard voor je klaar. Tijdens deze rondreis heb je de keuze uit verblijf in prima budget hotels (2-sterren) of goede middenklasse hotels (3-sterren+) Vertrek van deze individuele rondreis is elke zaterdag. Natuurlijk kun je voorafgaand of aansluitend aan deze reis je verblijf verlengen in een hotel naar keuze.

Boottocht naar Sark
De boottickets ontvang je ter plaatse. Na aankomst in de kleine haven ga je op eigen gelegenheid het eiland verkennen. Een steil pad leid je naar het dorp met winkeltjes en terrasjes. Ontdek het eiland te fiets! Het eiland staat bekend om prachtige kustlijnen en uitgestrekte natuurlandschappen. Ook een bezoek aan de kleurrijke tuinen van ‘La Seigneurie’ mogen niet aan je reis ontbreken. Hier vind je de prachtige rozentuin, erg romantisch om erdoorheen te lopen. 

Guernsey
Het eiland heeft een rijke en lange geschiedenis met zowel Franse als Britse invloeden. Dit zie je ook terug in verschillende dorpen en bouwstijlen die je onderweg tegen kan komen. Tijdens een tour ontdek je de noordkant van het eiland. Hier zie je spectaculaire rotspartijen! Wat Guernsey nog meer zo aantrekkelijk maakt? Hier wordt, net als op Jersey, geen transferbelasting of BTW geheven. De eilandjes vormen een waar belastingparadijs!

Boottocht naar Herm
De bootticket ontvang je ter plaatse. Na aankomst kun je dit schitterende eiland op eigen houtje ontdekken. Het eiland is ongeveer 800 meter breed en ca. 2,5km lang. Heb je zin in een prachtige wandeling? Loop dan naar de zuidkant van het eiland. Deze klifwandeling geeft je een prachtig uitzicht op de rotsen in de zee en het eiland Sark. Rihting het noorden is het vlakker en heb je o.a. Shell Beach. 

Alderney
Het eiland ligt 15hm voor de Franse kust van Normadië en is het noordelijkse eiland van de Kanaaleilanden. Alderney is zeer geschikt voor natuur- en wandelliefhebbers. Van brede zandstranden, uitbundige natuur tot schilderachtige dorpjes. Je maakt hier een leuke eilandtour, zodat je alle mooie plekjes van Alderney ontdekt.

Jersey
Het eiland wordt omringd door goudgele zandstranden en mooie havens. Wanneer je het binnenland in trekt, zul je zien dat het eiland uit een wirwar van kleine weggetjes bestaat. Je wordt bedolven onder een overvloed aan wilde bloemen en de geur van kamperfoelie en lavendel. Misschien maak jij tijdens je groepsreis Kanaaleilanden wel een fietstocht? Of ga je wandelen door bossen, langs weelderige beekjes, groene valleien en pittoreske dorpjes? Ook het vissersdorpje Saint Aubin is de moeite waard, met mooie zeilboten en jachten. Saint Helier is de hoofdstad van het eiland. Mensen die wat meer van het stadsleven houden, zitten hier goed. Van trendy restaurants, hippe pubs tot bijzondere boetiekjes; je vindt het hier allemaal.

Bovengenoemde hoogtepunten zijn slechts ter inspiratie voor de invulling van jouw rondreis van de Kanaaleilanden. Liever iets anders of extra’s? Neem contact met ons op en wij zorgen voor een persoonlijk reisadvies op maat! 

Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

 • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
 • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
 • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs