Bekijk meer reizen naar Engeland

  

Of je nu naar Noord-Engeland gaat of naar Zuid-Engeland over heel Engeland verspreid vind je de mooiste bezienswaardigheden! Van prachtige natuurverschijnselen in het zuiden tot historische plekjes in het noorden. Of wat dacht je van een combinatiereis Wales en Schotland? Engeland heeft zo veel te bieden …

Engeland: historie en wonderschone natuur

Er wordt niet voor niets gezegd dat sommige delen van Engeland net een sprookje lijken. Engeland kent namelijk vele schitterende tuinen, zoals de Abbotsbury Subtropical Gardens. Een schitterende tuin aan de kust en hier groeien olijfbomen en palmen door de beschutte ligging! Zin in zo’n prachtige rondreis? Dan is de 8-daagse rondreis Engelse Rivièra wat voor jou! Meer een cultuurliefhebber? Bezoek dan het historisch Cambridge wat voor jou! Wandel langs de verschillende collegegebouwen, zoals Trinity College en Peterhouse, dat gesticht werd in de 13e eeuw.

Combineer Wales en Schotland

Wales en Schotland zijn bestemmingen van legenden en geheimzinnige kastelen. In Wals heb het indrukwekkende Caerphilly Castle, één van de grootste kastelen van Europa. Wales heeft een hele eigen cultuur met een eigen Keltische taal en een eigenzinnige, vriendelijke bevolking. Niet zelden brengt de bevolking tijdens concerten en festivals hun dichtkunst en liederen ten gehore. Reis je verder naar Schotland, dan kom je in het land van de kilt en doedelzak! Met verlaten stranden, wereldberoemde whiskey’s en de prachtige historische stad als Edinburgh maken jouw reis Wales en Schotland compleet!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Engeland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.