Onze reistip:
Een 8-daagse actieve wintervakantie met een husky- en sneeuwscootersafari boek je al vanaf €909 p.p.

Finland is het land van rust en ongerepte natuur. Peddel over één van de 190.000 spiegelgladde meren in het noorden of fiets over de heuvelachtige schiereilandjes in het zuidwesten.

Maak in de winter een huskytocht door Finland, ontdek de magie van het winterlandschap en bewonder hier het noorderlicht.

In de zomer duurt de dag eindeloos en maak je de midzomernacht mee. In de winter biedt Fins Lapland eindeloos veel ijzige hoogtepunten.

Vraag reisadvies op maat aan!


Bekijk meer reizen naar Finland

  

Vakantie Finland

Welkom in het land van de glooiende schiereilandjes en duizenden spiegelgladde meren. Aanschouw de magische midzomerzon of bezoek de bijna mediterraans aandoende kust. Vooral in het zuidwesten ga je een zonzekere vakantie tegemoet! Of kies voor een wintervakantie Finland vol sneeuwpret! Autorondreizen Finland en individuele rondreizen Finland hebben wij natuurlijk ook. Maak je keus uit ons uitgebreide aanbod!

Wintervakantie Finland

Een huskytocht door Finland in de winter is een échte aanrader. In Finland kun je ook het noorderlicht bewonderen.

Midzomernacht in Finland: een overvloed aan zon..

Finland reizen? Met een gemiddelde temperatuur van 22 graden zijn de zomers in Finland meer dan aangenaam. En aan zonlicht zul je ook geen te kort hebben: van eind mei t/m half juli gaat de zon zelfs helemaal niet onder! Dit betekent eindeloos genieten van evenementen en natuurlijk van het midzomernachtfeest. Dit feest wordt gehouden tijdens de langste nacht van het jaar, rond 21 juni. Dansende mensen met bloemenkransen, muziek en vuurwerk zijn nog maar een paar van de vele ingrediënten!

Finland reizen: langs de ‘mediterrane’ zuidwestkust

De mediterraans aandoende zuidwestkust vormt een aaneenschakeling van gemoedelijke haventjes en rustieke strandjes. Pak de fiets en trap jezelf over de glooiende heuvels, waar regelmatig zeearenden boven rondcirkelen. Liever van het vaste land af? Voor de kust liggen de Ålandseilanden, het walhalla voor de fervente duiker, zeiler en kanoër.

Land van de duizenden meren…

Finland is te mooi om op één plek te verblijven. Reis bijvoorbeeld via het oosten naar het indrukwekkende Saimaa-merengebied. Wie van een op en top Finse sfeer wil proeven, overnacht hier in een zomerhuisje aan een meer. Bezoek een rendierfarm, maak een indrukwekkende tocht met een kano en of lig uren te zonnen aan de waterkant…

Tip: Nog niet genoeg gekregen van het prachtige Finland? Bewonder dan de bijzondere bezienswaardigheden in Finland die je niet mag missen!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Finland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Informatie en thema’s Finland

Bekijk tips en bijzondere selecties van de mooiste reizen.