Bekijk meer reizen naar Finland

  

Individuele rondreizen Finland? Door met de auto door het magische landschap te trekken, bepaal je zelf welke meren, dorpjes en highlights van Finland je aandoet. Kies je voor de Russisch-orthodoxe folklore van de streek Karelië? Of ben je juist benieuwd naar de afgelegen toendra’s van Noord-Finland? Bepaal zelf hoe jouw rondreis Finland eruit ziet!

Autorondreizen Finland: lekker actief!

Met het hele gezin op reis? Of gezellig met z’n tweeën? De beste manier om Finland te ontdekken is door een autorondreis te maken. Bezoek de Kerstman in Rovaniemi, maak lange wandelingen in de omgeving van Kuusamo en vergeet vooral niet van de schitterende natuur te genieten!

Verblijf in een Finse kampeerhut

Finland is misschien wel de meest bijzondere uithoek van Europa. Ontdek het Scandinavische land op eigen houtje en kies voor een van onze autorondreizen Finland! Je trekt langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden, terwijl je overnacht in kampeerhutten. Onderweg breng je een bezoek aan oude vestingsteden, waai je uit op een Fins strandje of ontspan je op één van de ontelbare eilanden!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Finland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.