Bekijk meer reizen naar Finland

  

Finland het land van rendieren, beren, meren en de sauna. Ontdek Finland per auto of camper en reis langs de enorme kustlijn met 1000 eilandjes, langs de vele meren en door de ruige Finse natuur. Breng een bezoek aan een van de bruisende steden zoals Tampere, Turku en natuurlijk Helsinki tijdens een van je reizen door Finland. Van een wintervakantie in Finland tot individuele rondreizen Finland!

Per auto door Finland

Reis met de (huur)auto door Finland en begin in Helsinki, waar je aankomt met de ferry of het vliegtuig. Je kunt kiezen uit een hotelrondreis of een autorondreis langs vakantiewoningen.

Helsinki

Na een bezoek aan Helsinki, de stad met bijzondere architectuur en mooie parken, kun je verder reizen naar de regio Karelië.

Karelië: meren en idyllische vissersplaatsjes

Deze regio staat bekend om de vele meren en de kustlijn met zijn vele idyllische vissersplaatsjes. In het noorden van Karelië is het bosrijker. Hier heb je de mogelijkheid om beren te spotten in het ruige natuurgebied Wild Taiga. Je kunt ook kanotochten maken over diverse stroomversnellingen. Na Karelië kun je verder reizen naar Fins Lapland.

Reizen door Finland: Lapland

Een reis door Finland gaat gepaard met landschappen die voornamelijk uit toendra’s, vele rendierkuddes en de inheemse Sami-bevolking bestaan. In Lapland bevinden zich meerder nationale parken die een bezoek waard zijn. Leuke excursiemogelijkheden zijn een rendierboederij of een quadexcursie door de bossen van Rovaniemi. Of breng in de zomer een bezoek aan de Kerstman!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Finland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisadvies op maat voor je.