Hawaii


Onze reistip:
Een 11-daagse Fly en Drive Hawaii boek je al vanaf €1884 p.p.


Welkom op Hawaii, ‘Paradise of the Pacific’! Deze eilandengroep van de Verenigde Staten van Amerika dankt zijn bestaan vooral aan vulkanische activiteit. Watervallen, weelderige regenwouden, lavavelden en Polynesische tempels wisselen elkaar af. Van de 137 eilandjes zijn er slechts 7 bewoond.

Vraag reisadvies op maat aan!

Hawaii, veel mensen komen hier om te surfen en van het heerlijke klimaat te genieten, maar de eilanden bieden nog zo veel meer. Ontdek alle geheimen van Hawaii!


Bekijk meer reizen naar Hawaii

  

Aloha, welkom op Hawaii!

De archipel Hawaii bestaat uit 137 atollen en vulkanische eilanden en ligt in het hart van de Grote Oceaan. Hawaii heeft 7 bewoonde eilanden: Niihau, Kauai, Oahu (met de hoofdstad Honolulu), Molokai, Lanai, Maui en Hawaï (het grootste eiland, ook wel ‘The Big Island’ genoemd). Met zijn tropische zon, hoge golven en witte stranden zijn de eilanden stuk voor stuk ideaal voor een strandvakantie Hawaii. Wanneer kom je langs om te ontspannen op deze tropische archipel? Maak je misschien een combinatie Amerika Hawaii? Je wordt verwelkomd met de lei, het welkomstritueel met bloemen en dans. Kun je niet kiezen uit de vele eilandjes? Ga dan eilandhoppen op Hawaii!

Reizen in Hawaii: eilandhoppen

De natuurlijke schoonheid van Hawaii is op één eiland al ruimschoots aanwezig. Maar waarom zou je niet meerdere eilandjes combineren voor een completer beeld? Ontdek de ultieme surfcultuur op Waikiki Beach, wandel door het Hawaii Volcanoes National Park op Big Island en geniet van de bontgekleurde en weelderige natuur op het oude, liefelijke en groene eiland Kauai. Bij aankomst op een nieuw eiland is het elke keer weer een verrassing!

Hawaii combineren met wereldsteden

Om de lange vlucht naar Hawaii te onderbreken, kun je een stopover maken in wereldsteden als Los Angeles, San Francisco of Las Vegas. Verblijf enkele dagen in een Amerikaanse metropool om vervolgens door te reizen naar een Hawaiiaans eiland naar keuze. De ideale combinatie: een paar dagen in een drukke stad gevolgd door een verblijf op een tropische archipel! En wat dacht je van een reis naar Hawaii met een luxe cruiseschip?

Tijdsverschil met Nederland

Om op Hawaii te komen, ben je bijna 24 uur onderweg. Hou hier s.v.p. rekening mee. Tijdens onze zomertijd is het in Hawaii 12 uur vroeger en tijdens onze wintertijd is het in Hawaii 11 uur vroeger dan in Nederland. Op de heenreis kom je door het tijdsverschil nog wel op dezelfde dag aan, maar op de terugreis kom je 3 dagen later aan in Nederland.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Hawaii?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Informatie en thema’s Hawaii

Bekijk tips en bijzondere selecties van de mooiste reizen.