Bekijk meer reizen naar Hawaii

  

Hawaii is de vijftigste en jongste staat van Amerika. De staat Hawaii bestaat uit ruim honderd vulkanische eilandjes in de Stille Oceaan. De meeste eilandjes zijn klein en onbewoond. De belangrijkste eilanden worden gevormd door de Hawaiiaanse eilanden. Bezoek deze kleine paradijsjes in de Stille Oceaan zelf en geniet van de rust en ruimte om je heen! Ga bijvoorbeeld eilandhoppen Hawaii of kies voor een strandvakantie Hawaii.

Hawaii Volcanoes National Park

De Hawaiiaanse eilanden bestaan uit negentien eilanden, waarvan de acht grootste eilanden het meest bekend zijn. Hawaii ligt zo’n 4.000 kilometer van het vasteland van Amerika. De eilanden zijn ontstaan door vulkaanuitbarstingen en worden omgeven door bijzondere vegetatie. Twee vulkanen op Big Island Hawaii zijn nog steeds actief. Je ziet ze in Hawaii Volcanoes National Park. In de bezoekerscentra vind je veel informatie over de natuur en de vulkanische activiteiten in het park. Door Park Rangers worden diavoorstellingen gegeven en je kunt samen met hen op pad door het park!

Natuurschoon op Amerika Hawaii

Door de constante stroom van lava wordt Big Island steeds groter. Op dit eiland kun je van de bijzondere zwarte zandstranden in Punalu’s Stage Park of de parelwitte zandstranden in Hapuna’s Beach Park genieten. Wil je liever iets actiefs? Dan kun je op Maui tochten maken per fiets, kajak of te voet door de prachtige groene valleien. Op Kauai vind je groene tropische regenwouden en kun je een excursie maken naar de Waimea Canyon of het Kokee State Park. Net als de Grand Canyon in Amerika, zal deze kloof op Kauai zeker indruk maken!

Eilandhoppen op Hawaii

Waarom zoek je niet een combinatie tussen ontspanning en actief bezig zijn op Hawaii? Haal alles uit je vakantie een combineer de verschillende eilanden van Amerika Hawaii. Goede vliegverbindingen en een ferryservice maken het hoppen tussen de eilanden erg makkelijk. Je kunt in deze Amerikaanse staat naast relaxen of actief watersporten, ook een stukje cultuur meepikken. Bezoek Pearl Harbor of bezichtig het geplaatste gedenkteken boven het gezonken Amerikaanse schip Arizona.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Hawaii?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.